بررسی تاثیر اعتماد به نفس بیش از حد مدیریت بر تجدید ارایه صورتهای مالی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: CONFAM01_223
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 282
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

داوود قالیباف طوسی نژاد

معماری دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

محمد پیوندی

معماری دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

آتنا اوغازیان

کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

مرتضی قالیباف طوسی نژاد

مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

یکی از مهمترین ویژگی های اطلاعات حسابداری، قابلیت اتکای آن ا ست. با توجه به مفاهیم نظری گزار شگری مالی، اطلاعاتی اتکاپذیراست که از اشتباهات و تمایلات جانبدارانه خالی باشد. استفاده کنندگان از نتایج فرآیند گزارشگری، در راستای تصمیم گیریهای خود به اطالعاتی نیاز دارند که قابلیت اتکا دا شته با شند. سرمایه گذاران، دولتها، تامین کنندگان منابع مالی و سایر استفاده کنندگان، از صورتهای مالی به عنوان منبع اطلاعاتی قابل اتکا یاد میکنند. تحقیقات صورت گرفته در ایران، نشان میدهد که درصد باالیی از شرکتها، به دلایل گوناگونی در طی فعالیت خود تجدید ارایه صورتهای مالی را تجربه کردهاند و هنگامی که شرکت ها، اقدام به تجدید ارایه صورتهای مالی خود میکنند، به صورت شفاف، پیامهایی را در خ صوص قابل اتکا نبودن اطالعات مندرج در صورتهای مالی گذشته و کیفیت پایین آنها و همچنین، عملکرد آینده شرکت، به استفاده کنندگان منتقل میکنند. هدف تحقیق حا ضر شنا سایی تاثیر اعتماد به نفس بیش از حد مدیریت، به عنوان یکی از عوامل موثر بر تجدید ارایه صورتهای مالی میباشد. جامعه آماری تحقیق، شامل شرکتهای فعال انبوه ساز شهر مشهد در سال 1392 تا 1395 میباشند. یافته های تحقیق نشان میدهد که بین اعتماد به نفس بیش از حد مدیریت و تجدید ارایه صورتهای مالی رابطه مثبت و معنیداری وجود دارد. همچنین، با توجه به سایر یافته های تحقیق مشخص گردید، بین اعتماد به نفس بیش از حد مدیریت و قدر مطلق اجزاء تشکیل دهنده مبلغ تعدیلات سنواتی و نسبت مبلغ تعدیلات سنواتی روی جمع دارایی ها، رابطه معناداری وجود ندارد.

کلیدواژه ها

اعتماد به نفس بیش از حد مدیریت، تجدید ارایه صورتهای مالی، انجمن انبوه سازان مشهد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.