بررسی رابطه بین رقابت در بازار محصول و ریسک عدم بازپرداخت بدهی ها در سررسید در شرکت های پذیرفته شده دربورس

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: CONFAM01_146
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 704
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد سلیمانی

کارشناسی ارشد حسابداری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

کسری سلیمانی

کارشناسی حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه .

حامد سلیمانی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی )مالی( ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

چکیده

هدف اصلی این تحقیق بررسی رابطه بین رقابت در بازار محصول و ریسک عدم باز پرداخت بدهی ها در سررسید شرکت های عضو بورس اوراق بهادار تهران است.این پژوهش به بررسی رابطه بین رقابت در بازار محصول و ریسک عدم باز پرداخت بدهیها در شرکتهای پذیرفته شده بورس اوراق بهادار تهران میپردازد. در این پژوهش با استفاده از روش حذف سیستماتیک تعداد 130 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در دوره زمانی 1389-1393 بررسی شده است جهت آزمون فرضیه ها از روش پانل و رگرسیونی استفاده شده، یافته های پژوهش نشان میدهد که بین اندازه بازار و تعداد شرکتهای فعال در یک صنعت با ریسک اعتباری رابطه منفی و معنادار و بین قابلیت جانشینی کالاها، هزینه های ورود به بازارو شدت تمرکز صنعت با ریسک اعتباری رابطه مثبت و معنادار وجود دارد. در مورد تحلیل نتایج فرضیات تحقیق می توان گفت که رقابت در بازار محصول تاثیر قابل توجهی در سرمایه گذاری بنگاه ها و تصمیم گیری های عملیاتی دارد و به لحاظ نظری نشان دهنده حد بالا و پایین سرمایه گذاری در بنگاه اقتصادی است و به طور کلی بین شاخص رقابت در بازارمحصول و ریسک عدم باز پرداخت بدهیها در سررسید رابطه منفی و معنادار وجود دارد.

کلیدواژه ها

رقابت در بازار محصول، ریسک عدم باز پرداخت بدهی ها در سررسید، اندازه بازار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.