مبهم سازی و پنهان سازی کد در زمان کامپایل

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دوازدهمین سمپوزیوم پیشرفت های علوم و تکنولوژی کمیسیون دوم:سرزمین پایدار تازه های کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: COMPUTER04_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 541
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر اکبری فر

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران.

رضا مرتضوی

استادیار دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه دامغان، دامغان، ایران.

چکیده

با پیشرفت تکنولوژی دیجیتال، تکثیر غیر قانونی نرم افزار نیز رشد غیر قابل تصوری پیدا کرد. از اینرو نرخ سرقت های نرم افزار نیز به شکل قابل توجهی افزایش یافت. تکنیک های متعددی برای محافظت از کد، موجود بوده که یکی از این راهکارها، مبهم سازی کد می باشد. مبهم سازی کد، مکانیزمی برای پنهان سازی الگوریتم اصلی، ساختمان داده یا منطق کد، جهت جلوگیری از عملیات مهندسی معکوس غیرمجاز در راستای حفاظت از کد است. از آنجا که هیچکدام از تکنیک های مبهم سازی جاری، تمام اثربخشی مورد نیاز مبهم سازی در مقابله با حملات مهندسی معکوس را اقناع نمی سازد، محققین صنعت نرم افزار به دنبال ایجاد بهترین و جدیدترین تکنیک های مبهم سازی در جهت نیل به مالکیت معنوی در فرایندی منظم هستند. کاربردهای مخرب مبهم سازی در صنعت بدافزار و رشد بدافزارهای همورفیسمی و متامورفیسمی و در سویی دیگر حفظ امنیت نرم افزارهای تجاری خود بیانگر اهمیت پژوهش حول این موضوع است. این سناریو به طور شفاف به تهدیدات پیش روی تولید کننده های نرم افزار و ارزیابی کلاس های مختلف مبهم سازی نرم افزاری در مقابل روشهای مبهم زدایی می پردازد.

کلیدواژه ها

مبهم سازی نرم افزار، تجزیه و تحلیل کد، مهندسی معکوس، محافظت نرم افزاری، بدافزار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.