فناوری محاسبات ابری و جایگاه آن در ایران

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی
  • کد COI اختصاصی: COMCONF05_660
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 458
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب لشکری پور

عضو هیات علمی گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه ولایت، ایران

نسرین عادلی پور

دانشجوی کارشناسی گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه ولایت، ایران

چکیده

در حال حاضر سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی به منظور دستیابی به اهداف از پیش تعریف شده خود نیازمند بهرهگیری هر چه بیشتر از فناوریها و امکانات موجود اطلاعاتی و ارتباطی میباشند. در حقیقت لازمه پایداری و ثبات آنها در میدان رقابت تنگاتنگ، ارایه خدمات ضمن برآوردهسازی معیارهای کیفیت سرویس (حداقل هزینه و زمان، حداکثر انعطافپذیری و قابلیت اطمینان، ...) میباشد. یک نمونه از این فناوریهای رایج و کاربردی، فناوری محاسبات ابری میباشد. از این رو، در این مقاله ابتدا به معرفی این فناوری تکامل یافته خواهیم پرداخت. سپس، خصوصیات و چالشهای مختلفی که با خود به همراه دارد مورد بررسی قرار میگیرند. در نهایت جایگاهی که فناوری محاسبات ابری در ایران دارد به همراه مراکز فعال در این زمینه، ارایه میشوند تا دیدی جامع را در اختیار پژوهشگران این عرصه قرار دهد.

کلیدواژه ها

فناوری، محاسبات ابری، سرویس، سرویس دهنده، کاربر، مصرف کننده، سازمان، ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.