انتخاب بهینه نقاط تست در روش دیکشنری خطای آنالوگ

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی
  • کد COI اختصاصی: COMCONF05_652
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 434
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا سعیدی

گروه مهندسی برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.

سیدحسین پیشگرکومله

گروه مهندسی برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.

مهدی اسلامی

گروه مهندسی برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.

چکیده

دیکشنری خطا شامل دو نوع محاسبات آفلاین و آنلاین است، که محاسبات آنلاین ساده و کم میباشد ولی محاسبات آفلاین زیاد و زمانگیر است. به منظور کاهش زمان محاسبات و بعد دیکشنری خطا، انتخاب بهینهی نقاط تست امری مهم و ضروری میباشد. به واسطه ی این کار در زمان کمتری هدف اصلی یعنی ایزولهسازی خطاها تحقق مییابد. در این مقاله یک روش جدید برای انتخاب بهینه نقاط تست پیشنهاد شده است، ابتدا یک جدول ایزولهسازی خطا بر اساس دیکشنری خطای اعداد صحیح طراحی شده و نقاط تست ویژه از آن جدول استخراج میشوند، سپس بررسی میشود که آیا این نقاط تست ویژه میتوانند تمام خطاها را ایزوله کنند یا خیر. اگر پاسخ مثبت باشد، کار به اتمام میرسد و خطاها با کمترین نقاط تست و در کمترین مدت زمان ایزوله میشوند. در غیر اینصورت، این نقاط تست ویژه و خطاهایی که توسط آنها ایزوله میشوند از جدول دیکشنری خطا حذف میشوند، سپس نقاط تستی که دارای خطاهای تک بیشتری هستند انتخاب میشوند و به نقاط تست ویژه اضافه میشوند، این مرحله تا جایی تکرار میشود که تمام خطاها ایزوله شوند. در این مرحله خطاهایی که در یک گروه مبهم قرار گرفته اند از یکدیگر جدا شده و به صورت تک ایزوله میشوند. این روش بر روی مدار فیلتر دو طبقه اعمال شده است، نتایج نشان میدهد که روش پیشنهادی دارای عملکرد بهتری نسبت به سایر روشها میباشد، از این جهت که در مدار فیلتر مورد نظر، تمامی خطاهایی که برای 9 ترانزیستور در نظر گرفته شده را ایزوله کرده است، همچنین محاسبات مورد نیاز در مقایسه با سایر روشها بسیار ساده است و زمانی که برای ایزوله سازی تمام خطاهای مدار تحت تست مورد نیاز است، 0,045 ثانیه میباشد. بدین ترتیب خطاهای موجود در شبکه های بزرگ با تعداد کمی نقطه تست و در زمان کمی به راحتی ایزوله میشوند.

کلیدواژه ها

دیکشنری خطا، نقاط تست ویژه، گروه های مبهم، خطاهای تک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.