سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: COMCONF05_384
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 152
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طرح دروازه گیت XOR در فناوری آتاماتای سلولی کوانتومی((QCA
چکیده مقاله:
پیاده سازی مدارهای منطقی بر پایه فناوری (Quantum-dot Cellular Automata) QCA، یکی از روشهای جدید برای جایگزینی ساخت مدارها با فناوری نوع CMOS است که برای مجتمع سازی مدارهای پیچیده تر و سنگینتر در ابعاد نانو با مزایای کاهش حجم قطعات، کاهش توان مصرفی و افزایش سرعت پیشنهاد شده است، اما از آنجا که گیت XOR کاربردی مناسب برای ساخت بلوکهای بزرگتر مانند نیم جمع کننده، تمام جمع کننده، مولد کد پریتی، چک کننده پریتی داشته که خود پایه بلوکهای پیچیده تر و سنگین تری هستند، اغلب طراحان نگاه ویژهای برای کوچکسازی و بهینه سازی این گیت دارند. این مقاله تلاشی است برای ارایه طرح یک گیت XOR که برخی از ویژگیهای آن عبارتند از :- کاهش تعداد سلولهای QCA و کاهش فضای خالی بین سلولها و در نتیجه کاهش مساحت کلی گیت - کاهش توان مصرفی و افزایش سرعت تعدد سرهای خروجی از نقاط مختلف گیت و امکان اتصال خروجی آن به مدارهای قبلی و بعدی با کوتاهترین مسیر (موثر در مساحت و سرعت در بلوکهای بزرگتر) شبیه سازی این گیت در محیط نرم افزار استاندارد QCADesigner انجام پذیرفته است.
کلیدواژه ها:
آتاماتای سلولی کوانتومی، XOR
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/725362/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قنبرزاده علی بلاغی، مجتبی و طهرانی، محمد و عبداللهی اشنانی، محمدمهدی،1396،طرح دروازه گیت XOR در فناوری آتاماتای سلولی کوانتومی((QCA،پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی،تهران،،،https://civilica.com/doc/725362
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، قنبرزاده علی بلاغی، مجتبی؛ محمد طهرانی و محمدمهدی عبداللهی اشنانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، قنبرزاده علی بلاغی؛ طهرانی و عبداللهی اشنانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی مداردیکدربا اتوماتای سلولی کوانتوم دات QCA ارائه گیت پایه جدید و بکارگیری روش جدید طراحی چینش مدار
- Audio Lingual Method
- طراحی خانه هوشمند تحت میکرو کنترلر AVR و کنترل به وسیله ویندوز و اندروید
- مدلسازی کنترلر USB توسط VHDL و پیاده سازی آن بر FPGA
- بررسی الگوریتم های رمز نگاری و رمز گشایی در انتقال داده شبکه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.