آنالیزعیب روتورموتور القایی قفس سنجابی و بررسی توزیع تراکم شار روتور با میله های سالم و مقایسه با میله شکسته

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی
  • کد COI اختصاصی: COMCONF05_339
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 395
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید نایینی

گروه برق ، واحد ملایر، دانشگاه ملایر، ملایر، ایران

سیدحجت رمضانی

گروه برق ، واحد ملایر، دانشگاه ملایر، ملایر، ایران

چکیده

موتورهای القایی قفس سنجابی در صنایع و کاربرد های خانگی مورد استفاده قرار می گیرد, زیرا دارای مزیت های بسیار زیادی می باشند. امروزه با استفاده از پارامترهای خطی موتور القایی با کمک الگویتم تشخیص خطا عیب یابی تسریع و حفاظت موتور در برابر خسارات فاجعه بار به خوبی انجام شده و استفاده از این روش بسیار مفید واقع شده است. بنابراین متداول ترین عیب موجود در روتور، باز یا شکسته بودن قالب روتور می باشد . هدف اصلی از این مقاله بررسی و آنالیز عیب یابی روتورهای قفس سنجابی موتورهای القایی به روش اجزای محدود (FEM) می باشد. این مقاله یک دستاورد سیستمی به منظور آنالیز عیب یابی یک موتور القایی و همچنین بررسی تراکم شار برای میله های شکسته و مقایسه بین دو توزیع تراکم شار از موتور القایی با میله های سالم و موتور القایی با داشتن یک یا چند میله شکسته که میله داخلی روتور را زمانی که شکسته باشد، مورد تحلیل قرار می دهیم .

کلیدواژه ها

موتور القایی، تشخیص خطای روتور، مدل سازی، شبیه سازی، تشخیص، روش اجزاء محدود (المان محدود) دامنه جریان استاتور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.