نقش GIS درتحول مدیریت طراحی و کنترل پروژه های شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی
  • کد COI اختصاصی: COMCONF05_209
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 531
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه کرمی

کارشناس برق ، دانشگاه رازی کرمانشاه ، کارشناس کنترل پروژه )شرکت مهندسین مشاور غدیر نیروی آریا(، مدرس مجتمع آموزشی وپژوهشی غرب )وابسته به وزارت نیرو(

مریم باقری

کارشناس ارشد مهندسی صنایع-مدیریت سیستم و بهره وری، کارشناس GIS شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه

چکیده

شبکه های توزیع بعنوان یکی اززیرساختهای شهری دارای حجم بالای اطلاعات میباشد، که باید راهکاری درجهت مدیریت آن ارایه گردد. این شرکتها دارای بخشهای مختلفی هستند که با توجه به وظایف محوله میتوانند از این اطلاعات استفاده کنند. واحدکنترل پروژه بعنوان یکی از بخشهای اصلی شرکت توزیع نیز شامل این مجموعه میباشد، که نظارت بر اجرای صحیح و به موقع قراردادهای منعقده از شروع تا اتمام پروژه، عملکرد پیمانکاران، بررسی صورت وضعیتهای پیمانکاران بر عهده این قسمت میباشد.GIS با فراهم نمودن امکان ذخیره سازی و نمایش کلیه اطلاعات مکان مرجع مورد نیاز شرکتهای توزیع برق، مدیران این مجموعه را قادر میسازد تا به صورت بهینه و سیستماتیک مجموعه فعالیتها و طرحهای مرتبط با شرکتهای توزیع را سازماندهی کنند. همچنین GIS یکی ازابزارهای کارآمدی است که در جهت برنامه ریزی وتوسعه شبکه انتقال در خدمت شرکتهای توزیع است. دراین مقاله به بررسی مدت زمان اجرای پروژهها از زمان تهیه طرح تا پایان قرارداد، در بخشهای مختلف شرکت توزیع برق استان کرمانشاه، به ویژه واحد کنترل پروژه، پرداخته شده است. هدف از این بررسی مشخص شدن دلایل تاخیرها و اصلاح آن جهت کاهش هزینهها و تسریع در اجرای پروژههای آتی شرکت میباشد. همچنین نقش سیستم اطلاعات جغرافیایی((GIS درکاهش زمان اجرای پروژهها بررسی میشود. همچنین پیشنهادهایی بر مبنای رویکرد مهندسی ارزش به منظور کاهش هزینه های پروژه و افزایش کیفیت و کارآیی پروژه به نحوی که کارکردهای اصلی یک پروژه حفظ گردد، ارایه میگردد.

کلیدواژه ها

مدیریت زمانی پروژه ها ، واحدکنترل پروژه ، سیستم اطلاعات جغرافیایی،مهندسی ارزش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.