سال انتشار: 1394
محل انتشار: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
کد COI مقاله: BAGHBANI09_383
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 146
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه ارقام انگور در شرایط نیمه گرم داراب فارس
چکیده مقاله:
بحران کم آبی در سال های اخیر یکی از مهمترین معضلات زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی کشور، به ویژه در استان فارس می باشد. توسعه محصولات باغی با نیاز آبی کم یکی از راهکارهای تولید اقتصادی محصول با کاهش فشار بر منابع محدود آبی استان می باشد. انگور با نیاز آبی حدود 5000 مترمکعب یکی از محصولات باغی مهم است که می تواند این هدف را تامین کند. تعیین رقم یا ارقام انگور تجاری سازگار با شرایط منطقه، اولین و مهمترین نیاز برای توسعه تاکداری در این مناطق می باشد. این پروژه با هدف تعیین رقم یا ارقام انگور سازگار به شرایط نیمه گرم در داراب اجرا شد. تعداد پنج رقم انگور تجاری شامل سفید بیدانه، رطبی، فلیم سیدلس، پرلت و یاقوتی مورد بررسی قرار گرفتند. تاکستان حاوی ارقام مذکور در منطقه داراب از سال 1391 در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار و تعداد پنج بوته در هر کرت با فاصله 1/5*2 متر تربیت شده به روش پاچراغی ایجاد شد. از سال 1393 یادداشت برداری های لازم به مدت دو سال بر روی این تاک ها انجام شد. نتایج نشان داد که همه ارقام سازگاری مناسبی با شرایط منطقه داشتند. یاقوتی با تولید 11/042 تن انگور در هکتار کمترین عملکرد در هکتار و رطبی با تولید 22/657 تن انگور بیشترین عملکرد را داشتند. یاقوتی زودرسترین رقم و بعد از آن رقم پرلت بود و سایر ارقام تاریخ رسیدن مشابهی داشتند ارقام رطبی، پرلت و فلیم سیدلس به عنوان ارقام با عملکرد بالا و رقم یاقوتی برای تولید میوه زودرس و نوبرانه برای شرایط نیمه گرم داراب توصیه می شود.
کلیدواژه ها:
انگور ،ارقام تجاری، مقایسه ارقام، سازگاری ارقام، مناطق گرم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/724582/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کرمی، محمد جواد و فردین نژاد، محمدرضا و توکلی، امیررضا،1394،مقایسه ارقام انگور در شرایط نیمه گرم داراب فارس،نهمین کنگره علوم باغبانی ایران،اهواز،،،https://civilica.com/doc/724582
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کرمی، محمد جواد؛ محمدرضا فردین نژاد و امیررضا توکلی)
برای بار دوم به بعد: (1394، کرمی؛ فردین نژاد و توکلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.