بررسی احتمال کنترل باردهی نارنگی کینو با استفاده از محلول پاشی سولفات منیزیم و روی در منطقه جیرفت
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
- کد COI اختصاصی: BAGHBANI09_126
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 320
نویسندگان
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات ، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان و دانشجوی دکتری میوه کاری دانشگاه شیراز.
دانشیار گروه علوم باغبانی دانشگاه شیراز.
چکیده
نارنگی کینو یکی از ارقام میان رس انتخابی جهت توسعه باغات مرکبات در منطقه جیرفت و کهنوج می باشد که از نظر کیفیت و کمیت محصول در رده اول ارقام نارنگی میان رس قرار می گیرد. معذالک نارنگی کینو تمایل شدیدی به سال آوری دارد بگونه ایکه عدم باردهی منظم این رقم در سالهای متوالی مشکلات عدیدهای را در اقتصاد باغداران و صادرکنندگان و نیز مصرفک نندگان به همراه داشته است. یکی از روشهای متداول به منظور جلوگیری از سال آوری (کنترل باردهی)، استفاده از محلول پاشی با عناصر غذایی است .بنابراین در این تحقیق استفاده از کودهای (سولفات منیزیم و سولفات روی) بر روی نارنگی کینو روی پایه متداول منطقه (نارنج) در دو آزمایش مجزا و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار و در هر پلات آزمایشی دو اصله درخت از آذرماه 86 به صورت محلول پاشی به مرحله اجرا در آمد.بگونه ایکه درآزمایش اول سولفات منیزیم با غلظت های صفر(شاهد) و 3 در هزار در سه زمان بصورت محلول پاشی (اول آذر ماه ، 15 دی ماه و اول اسفند ماه) در نظر گرفته شد. در آزمایش دوم سولفات روی با غلظت های صفر(شاهد) و 2 در هزار در سه زمان بصورت محلول پاشی (بعد از برداشت کامل محصول ( 15 دی ماه)، 15 اسفند ماه و بعد از ریزش کامل گلبرگ ها) در نظر گرفته شد.در واقع در هر آزمایش چهار تیمار در سه تکرار بر روی 24 درخت از پاییز 86 اجراء گردید به گونه ایکه سال های 86و88 آور on و سالهای 87و89 نیاور off بوده استکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.