معیارهای طراحی کلاس های درس در جهت ارتقای سلامت و خلاقیت کودکان با رویکرد سر زندگی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش ملی معماری و شهرسازی (اندیشه،نظریه ها و روش ها)
- کد COI اختصاصی: AUITM01_366
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 398
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساوه
چکیده
خلاقیت یکی از پیچیده ترین فعالیت های ذهن انسان است که تعلیم و تعلم باید به آن توجه خاصی داشته باشد که اینایجاد خلاقیت میسر منی باشد جز در محیطی که کودکان دارای سلامت روحی و جسمی مناسبی باشند.حال ممکناست این سوال پیش آید که چگونه می توان خلاقیت را با تغییرات فضای کالبدی کلاس های درس در جهت سلامتپرورش داد. با توجه به تحقیقات فراوان در این زمینه به این نتیجه رسیده اند که در شرایط سالم و محیطی امن می توانخلاقیت را پرورش داد. فرض بر آن می شود که با تغییرات هدفمنددر چیدمان کلاس و مطالعه تاثیرات آن بر رویسلامت دانش آموزان می توان به این نتیجه می رسد که چیدمان باید طوری باشد که دانش اموز و یا کودک را از فعالیتهای از پیش تعیین شده بر حذر داشته باشد و ذهن و فکر آنها را درگیر انجام فعالیت های فکری کرده که این مورد تاثیربه سزایی در این روند رشد خلاقیت داشته باشد.روش پژوهش این مقاله کیفی ،و از نوع، توصیفی پیمایشی می باشدتحلیلی توصیفی و نتیجه گیری به صورت استنباطی می باشد .به نظر می رسد توجه به نکات ظریف درباره ی کلاسدرس می تواند کارایی دانش آموزان را به صورت قابل توجهی بالا ببرد البته این دانستنی ها و مهارت ها باید قادر باشندامنیت روانی و احساس زیبایی دوستی را در مواجهه با مشکلات زندگی تضمین کند. باید از اصول بهداشت روانی استفادهنمود. محیط کلاس می تواند خود به عنوان معلمی دیگر برای دانش آموزان باشد، زیرا می تواند به آنها انگیزه بدهد،یادگیری رابهبود دهد و مشکلات رفتاری کاهش پیدا کند.کلیدواژه ها
معماری، کلاس درس، خلاقیت، فضای کالبدیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.