ارایه روشهایی برای بهبود تامین مالی نگهداری راهها در ایران
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه نظام تامین مالی در ایران
- کد COI اختصاصی: IRFINANCE01_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1485
نویسندگان
کارشناس ارشد راه و ترابری
چکیده
تأمین مالی نگهداری راه یکی از مهمترین چالش هایی است که بیشتر کشورهای در حال توسعه با آن روبرو هستند. در این کشورها ساخت به عنوان محور توسعه توجه بیشتری را نسبت به نگهداری زیرساخت ها بخود جلب می کند. علاوه بر این نگهداری راه برای جذب بودجه با سایر بخشهای یارانه ای، اقتصادی و اجتماعی مثل بهداشت، آموزش و انرژی رقابت می کند. در ایران نگهداری راه کمتر مورد توجه مدیران و کارشناسان بوده و همیشه با کمبود بودجه مواجه است، اگرچه شبکه راهها بخش مهمی از دارایی های عمومی کشور می باشد مدیران سازمانهای اقتصادی در مقابل تخصیص بودجه به نگهداری راه مقاومت کرده و آن را نوعی هدر رفت سرمایه می دانند. از طرف دیگر کارشناسان بخش حمل و نقل نیز تخصص کافی در این زمینه ندارند. ارزیابی ها نشان م یدهد که برای بهبود مساله تامین مالی و داشتن یک سیستم قابل قبول نگهداری راه، اصلاح دیدگاه مدیران در تامین مالی نگهداری راه به عنوان یک سرمایه ملی، افزایش بهره وری در بکارگیری منابع مالی، استفاده از توان بخش خصوصی در نگهداری و مدیریت داراییهای راه، اصلاح ساختار بودجه ریزی و تخصیص بودجه کافی به شبکه راهها ضروری است. براساس ارزیابی های بهعمل آمده و با در نظر گرفتن ملاحظاتی گوناگون چون مسایل مالی، مدیریت دارایی راه و روشهای جدید واگذاری فعالیت نگهداری راه به بخش خصوصی، با تهیه یک گزارش فنی روش جدیدی برای بهبود تامین مالی نگهداری راه در ایران پیشنهاد شده است.کلیدواژه ها
نگهداری راه، صندوق راه، سرمایه ملی، تامین مالیمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.