پایدارسازی سیستم های سینگولار دارای تاخیر متغیر با زمان بادرنظرگرفتن اشباع محرک

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: فصلنامه مهندسی برق دانشگاه تبریز، دوره: 47، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_TJEE-47-3_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 394
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم السادات اسدی نیا

دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه صنعتی شیراز شیراز ایران

طاهره بینازاده

دانشیاردانشکده مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه صنعتی شیراز شیراز ایران

چکیده

این مقاله، تکنیک جدیدی به منظور پایدارسازی سیستمهای سینگوالر دارای تاخیر بازهای در حضور اشباع محرک ارایه میدهد که منجر به یافتن معیار پایداری وابسته به نرخ تغییرات تاخیر و کران بالا و پایین بازه تاخیر، خواهد شد. هدف از پایدارسازی، طراحی قانون کنترل فیدبک حالت اشباع شده میباشد به نحویکه سیستم حلقه بسته، رگوالر، ضربه آزاد و پایدار باشد. تاخیر زمانی نامعلوم و متغیر در بازه ای با کران بالا و پایین معلوم در نظر گرفته شده و مسیله پایدارسازی در دو حالت: مستقل از تاخیر و وابسته به بازه تاخیر بررسی میشود. ابتدا، سیستم های سینگوالر دارای تاخیر و قید اشباع محرک را در نظرگرفته، شرایط وجود کنترل کننده فیدبک حالت پایدارساز مستقل از تاخیر با رویکرد LMI طی قضیه ای ارایه میشود. سپس، قضایای پایداری وابسته به بازه تاخیر، شرایط LMI جدیدی را به منظور تضمین پایداری سیستم حلقه بسته ارایه میدهند. علاوه برآن، در قضایای ارایه گردیده تخمینی از ناحیه جذب به دست آورده میشود. در پایان، برای نشاندادن کارایی و کاربردی بودن رویکرد کنترلی ارایه شده، یک سیستم مدار الکتریکی با المان جزیی )به عنوان یک سیستم عملی سینگوالر دارای تاخیر( و یک مثال عددی بکار گرفته شده و نتایج شبیه سازیها دستاوردهای تیوری مقاله را تایید نموده اند.

کلیدواژه ها

سیستم های سینگوالر، تاخیر نامعلوم و متغیر با زمان، پایداری مستقل از تاخیر، پایداری وابسته به بازه تاخیر، اشباع محرک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.