بررسی اثر سطح بلوغ سازمانی بر میزان تفویض اختیار در اداره کل اعتبارات بانک ملت
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: فصلنامه پژوهش های جدید در مدیریت و حسابداری، دوره: 4، شماره: 3
- کد COI اختصاصی: JR_JRMA-4-3_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 537
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بیمه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
استادیار هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
پذیرش تحول در دنیای متحول عصر حاضر یکی از عوامل دوام و بقای هر سازمانی است. از جمله مهم ترین تغییراتی که در یک سازمان میتوان ایجاد کرد، واگذاری اختیارات از مدیریت به ردههای پایین سازمان به منظور جلوگیری از گرفتار شدن مدیریت در کارهای کوچک، افزایش سرعت در کارها، ایجاد فرصت کافی برای نوآوری و دگرگون سازی مدیران است. هدف از گرداوری این پژوهش بررسی اثر سطح بلوغ سازمانی بر میزان تفویض اختیار در اداره کل اعتبارات بانک ملت بوده است. این پژوهش از نوع کاربردی و از نظر طبقه بندی بر حسب روش از نوع توصیفی- پیمایشی است. همچنین ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه استاندارد بلوغ سازمانی و پرسشنامه اصول تفویض اختیار موثر بوده است. با توجه به کوچک بودن جامعه آماری مورد نظر که کلیه کارشناسان در اداره کل اعتبارات بانک ملت می باشد حجم نمونه با حجم جامعه آماری برابر ( 80 نفر) بوده است. داده های آماری جمع آوری شده در نرم افزار SPSS به وسیله آزمون آماری همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شدند که نتایج تحقیق نشان می دهد، سطح بلوغ سازمانی بر میزان مزایای تفویض اختیار، برنامه ریزی بر تفویض اختیار تاثیر مثبت دارد.کلیدواژه ها
بلوغ سازمانی، تفویض اختیار، برنامه ریزی تفویض، مزایای تفویض اختیارمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موانع اجرای کیفیت برمدیریت کیفیت جامع با توجه به متغیرهای شهرت سازمانی ومشتریگرایی در شیلات استان بوشهر
- تاثیر سیاست های حاکمیت شرکتی بر شفافیت و کارایی حسابداری بخش عمومی
- بررسی شفافیت اطلاعات در امور مالی غیرمتمرکز
- تاثیر حمایت سازمانی ادراک شده و رفاه شغلی با توجه به نقش تعدیل گری تناسب فرد با شغل (مورد مطالعه: معلمان مدارس ابتدایی پسرانه شهرستانه بندرانزلی)
- مروری بر سبک های تصمیم گیری دانشجویان به هنگام خرید با در نظر گرفتن نقش سواد مالی آنها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.