ارایه راهکار جدید در بررسی عملکرد ناخواسته رله باسبار پروتکشن در ایستگاه های انتقال با آرایش دوبل باسبار
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: فصلنامه مطالعات علوم کاربردی در مهندسی، دوره: 3، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_SASE-3-1_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 467
نویسندگان
رییس گروه مطالعات دفتر فنی انتقال شرکت برق منطقه ای هرمزگان
مدیر رلیاژ شرکت برق منطقه ای هرمزگان
کارشناس گروه مطالعات دفتر فنی انتقال شرکت برق منطقه ای هرمزگان
چکیده
رله های حفاظت باسبار به عنوان مهمترین و عمده ترین رلههای حفاظت الکتریکی در قبال اختلال ایزولاسیون باسبار محسوب میشوند. تلاش های مدوام به منظور هوشمند نمودن هرچه بیشتر این نوع رلههای حفاظتی توسط کارخانجات سازنده مختلف صورت گرفته و تا کنون روش ها و ابداعات گوناگونی جهت عملکرد بهتر رلهها معرفی شده است. هرگونه عملکرد نابجای رله حفاظت باسبار با قطع باسبار در طی بهره برداری می تواند سبب بروز خاموشی گسترده شده و با ناپایداری شبکه همراه باشد. به همین علت بررسی عوامل موثر در عملکرد نابجای رله و پیش بینی های به عمل آمده به منظور مقابله با آن حایز اهمیت میباشد. در این مقاله، سعی بر آن است که با اتخاذ راهکارهای جدید با استفاده از نرم افزار DigSilent و نیز تجربیات بهره بردار جهت جلوگیری از عملکرد نابجای رله حفاظت باسبار در ایستگاه پست شرق استان هرمزگان با آرایش دوبل باسبار ارایه گردد. در تعدادی از ایستگاه های انتقال با آرایش دوبل باسبار در سطح شبکه برق کشور و نیز در چندین ایستگاه مشابه در سطح شبکه برق هرمزگان، به هنگام انجام مانور جهت جابجایی یک فیدر از روی یک باسبار به باسبار دیگر، رله های حفاظت باسبار بصورت نابجا عمل نموده و باعث خاموشی کامل پست های زیر مجموعه شده اند. هدف این مقاله بررسی این عملکرد ناخواسته و اتخاذ راهکار برای جلوگیری از وقوع آن می باشد.کلیدواژه ها
رله حفاظت باسبار، نرم افزارDigSilent ،شبکه برق هرمزگان، خاموشی شبکهمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.