استانداردسازی محتوای آموزش الکترونیکی و تاثیر آن در انگیزش یاددهی و یادگیری
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی شهر الکترونیک
- کد COI اختصاصی: ICEC02_189
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2196
نویسندگان
دانش آموخته رشته مهندسی نرم افزار دانشگاه شهید بهشتی تهران و عضو گرو
کارشناس مهندسی نرم افزار دانشگاه شهید بهشتی و دانشجوی ارشد مهندسی نر
چکیده
با گسترده شدن فناوری اطلاعات و نفوذ وسایل ارتباط از راه دور به عمق جامعه، روشهای آموزش دچار تحول شدند. تحول این ابزارها و روشها در جهتی است که هر فرد در هر زمانی که خودش مشخص می کند مشغول یادگیری شود. با پیشرفت تکنولوژی و از همه مهمتر ارزانتر شدن هزینه استفاده از تکنولوژی و استفاده از ابزارهای جدید برای آموزش الکترونیکی مطرح گردید و هر روز مباحث جدیدتری در این زمینه انجام می شود. یکی از مباحث اساسی در این زمینه، طراحی صحیح و مناسب محتوای آموزش الکترونیکی است. دیدکلی از محتوای الکترونیکی جهت برگزاری یک دورۀ آموزشی، ارائه مجموعه عناوین آموزشی تعریف شده ای است که هر یک از آنها در قالب صفحات وب سازماندهی شده که اجزای آموزشی، با فرمتهای گوناگون و با چیدمانی مبتنی بر اصول انتقال مفاهیم در آن ارایش یافته اند. این موضوع از ابعاد مختلف، نظیر: اهداف، استانداردها، تناسب با مخاطب، توان آموزشی مخاطب، جذابیت و ... قابل بررسی است. در مقاله ای که به همایش تقدیم خواهد شد. این ابعاد و نقش آنها در انگیزش یاددهی و یادگیری در طی پژوهشی مورد بررسی قرار گرفته وبا لحاظ نمودن نقش عوامل بومی و فرهنگی اصولی برای طراحی هر چه مناسبتر محتوای آموزشی پایگاههای آموزشی الکترونیکی ارائه گردیده است. و در پایان نقش این طراحی در انگیزش فراگیرندگان به یادگیری مورد ارزیابی واقع شده است.کلیدواژه ها
فناوری اطلاعات، آموزش الکترونیکی، محتوای آموزشی، استانداردها، انگیزش یادگیریمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.