کاربرد فناوری اطلاعات در دفتر آمار و اطلاعات حوزه معاونت برنامه ریزی استانداری گلستان

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی شهر الکترونیک
  • کد COI اختصاصی: ICEC02_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1619
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالغفور بخشنده

کارشناس دفتر آمار و اطلاعات معاونت برنامه ریزی استانداری گلستان

علی بخش رستمی

کارشناس دفتر آمار و اطلاعات معاونت برنامه ریزی استانداری گلستان

مهدی ملاغلامعلی

کارشناس دفتر آمار و اطلاعات معاونت برنامه ریزی استانداری گلستان

محمدرضا حنفی

کارشناس دفتر آمار و اطلاعات معاونت برنامه ریزی استانداری گلستان

چکیده

تکنولوژی اطلاعات با محوریت دانش اندیشه های انسان به منظور افزایش سرعت، دقت و نهایت بهره وری و سپردن امورات تکراری به ماشین در دهه های اخیر مورد توجه خاص قرار گرفته است در دنیای کنونی کارشناسان و مدیران بدون تسلط و آشنایی با دانش فناوری اطلاعات، راه سخت تری را نسبت به سایر مدیران همتراز خود در پیش رو دارند. بدیهی است که فرصت های زیادی را هم ممکن است از دست بدهند و یا ناخودآگاه در اختیار رقبا قرار دهند. دفتر آمار و اطلاعات حوزه معاونت برنامه ریزی استانداری سعی و تلاش نموده است تا گوشه ای از نقش و تاثیرات بکارگیری تکنولوژی نوین اطلاعاتی را در انجام فعالیتها و وظایف سازمانی خود ارائه نماید. تأثیر و کارکرد تکنولوژی های جدید را در عرصه هایی همچون استفاده از دستگاه های دستیار رقومی همراه (PDA) به عنوان پرسشنامه، استخراج طرح های آماری و سرشماری ها، تالارگفتگو، سامانه الکترونیکی جمع آوری اطلاعات سالنامه آماری، کتاب الکترونیکی نشریات آماری و نقش و کاربرد IT در تهیه نقشه و GIS مورد بررسی قرار داده می شود. استفاده از فناوری اطلاعات در راستای وظایف و فعالیتهای دفتر نتایجی همچون تسریع در ارائه خدمات، دقت در انتقال داده ها و کاهش میزان خطا در ارائه آمار و اطلاعات نهایی، صرفه جویی در مصرف کالاها و انرژی، جلوگیری از مکاتبات سنتی، کاهش هزینه های مالی و زمان انجام امور و بهبود در وضعیت بایگانی و دسترسی ساده تر به مدارک و اطلاعات را در برداشته است.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، دفتر آمارو اطلاعات، PDA، استخراج سرشماری، تالار گفتگو، سامانه الکترونیکی جمع آوری اطلاعات سالنامه آماری، کتاب الکترونیکی، نقشه و GIS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.