طراحی و ساخت یک سیستم کنترلی هوشمند برای کولر آبی به منظور کاهش میزان انرژی مصرفی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین همایش ملی انرژی (نگرشی بر تولید، بهره وری و ذخیره)
- کد COI اختصاصی: ENERGYKHSH02_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1553
نویسندگان
کارشناس ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر، اصفهان، ایران
استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر، اصفهان، ایران
استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر، اصفهان، ایران.
چکیده
در این مقاله با در نظر گرفتن دما، رطوبت و همچنین حضور افراد در محیط، کنترلری طراحی و ساخته شد. بطوریکه با ورود فرد به محیط تحت کنترل (محیط مسکونی)، دما و رطوبت محیط را به میزان آسایش فرد که از قبل توسط کاربر به کنترلر داده شده است، می رساند. این امر بوسیله تنظیم دور موتور سیستم تهویه مطبوع و همچنین میزان رطوبت داخل محفظه قابل انجام می باشد. همچنین با استفاده از سنسورهای الکترونیکی و مکانیزم های مکانیکی، سیستمی جهت باز و بسته نمودن دریچه ها به سمت فرد بصورت اتوماتیک طراحی و ساخته شد . در صورت نبود فردی در محیط مورد نظر، پس از گذشت مدت زمان خاصی، سیستم تهویه مطبوع خاموش و دریچه ها به حالت اولیه بازگردانده خواهند شد. با کنترل این پارامترها می توان در کارکرد بهینه سیستم تهویه مطبوع تاثیر بسیاری داشته و مصرف انرژی را تا 03 درصد کاهش داد. در این مقاله با در نظر گرفتن دما، رطوبت و همچنین حضور افراد در محیط، کنترلری طراحی و ساخته شد. بطوریکه با ورود فرد به محیط تحت کنترل )محیط مسکونی(، دما و رطوبت محیط را به میزان آسایش فرد که از قبل توسط کاربر به کنترلر داده شده است، می رساند. این امر بوسیله تنظیم دور موتور سیستم تهویه مطبوع و همچنین میزان رطوبت داخل محفظه قابل انجام می باشد. همچنین با استفاده از سنسورهای الکترونیکی و مکانیزم های مکانیکی، سیستمی جهت باز و بسته نمودن دریچه ها به سمت فرد بصورت اتوماتیک طراحی و ساخته شد . در صورت نبود فردی در محیط مورد نظر، پس از گذشت مدت زمان خاصی، سیستم تهویه مطبوع خاموش و دریچه ها به حالت اولیه بازگردانده خواهند شد. با کنترل این پارامترها می توان در کارکرد بهینه سیستم تهویه مطبوع تاثیر بسیاری داشته و مصرف انرژی را تا 30 درصد کاهش داد.کلیدواژه ها
منطق فازی، کنترلر، کولرآبی ، دما ،رطوبتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسهای اینورترهای خورشیدی: بررسی تاثیر شرایط محیطی، هزینه بر عملکرد و راندمان سامانههای فتوولتائیک
- روشهای بهینه وصول مطالبات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای وصول آن در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد
- کاربرد مدلهای بهینه سازی انرژی و اثرات ناشی از آن برای تاسیسات شبکه های توزیع برق یزد
- بهرهبرداری اقتصادی و سازگار با محیطزیست یک نیروگاه مجازی با نفوذ گستردهی منابع انرژی تجدیدپذیر
- تعیین خط افزونه با رویکرد بهبود تابآوری ، توسعه و تقویت ظرفیت خط و باس شبکه انتقال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.