تدوین برنامه ریزی استراتژیک ارتقای ورزش والیبال استان مازندران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی در والیبال
- کد COI اختصاصی: VOLLEYBALL01_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 634
نویسندگان
استادیار مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور
استادیار مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور
دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه شمال آمل
استادیار مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور
چکیده
هدف کلی این تحقیق تدوین برنامه ریزی استراتژیک ارتقای ورزش والیبال استان مازندران با استفاده ازروش SWOT می باشد. روش تحقیق توصیفی و از نظر تکنیک تحقیق پیمایشی می باشد که برای بررسیویژگی های جامعه آماری و جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه به مطالعه نظرات پاسخگویان پرداخته می شود.جامعه آماری این پژوهش راکلیه متخصصین والیبال مازندران تشکیل داده اند که 20 نفر بصورت هدفمند از بینجامعه آماری که دارای ویژگی های لازم بودند به عنوان نمونه انتخاب شدند و در نهایت پرسشنامه 16 نفر از افرادنمونه به اشباع نظری رسیده و سازگار بودند. در تحقیق حاضر برای اندازه گیری داده ها از پرسشنامه محقق ساختهاستفاده شد. ابتدا پرسشنامه باز در اختیار 20 نفر از مدیران و خبرگان والیبال مازندران قرارگرفت (به شیوه اکتشافی)و از آنها خواسته شد که به روش دلفی و بر اساس اهمیت، هر کدام از عوامل داخلی (قوت و ضعف) و عواملخارجی (فرصت و تهدید) والیبال استان مازندران را شناسایی و در پرسشنامه درج نمایند که در مجموع 6 متغیرفرصت، 6 متغیر تهدید، 6 متغیر قوت و 6 متغیر ضعف شناسایی شدند.متغیر آموزش مهارت های زندگی بصورتفردی واجتماعی با وزن نسبی 0/484 بیشترین اهمیت در بخش فرصت های والیبال استان مازندران بود. متغیر آگاهی کم والدین از اهداف والیبال استان مازندران با وزن نسبی 0/544 به عنوان بیشترین اهمیت در بخشتهدیدهای والیبال استان مازندران شناسایی شد. متغیر غنی تر کردن اوقات فراغت دانش آموزان با وزن نسبی 0/315بیشترین اهمیت را در بخش قوتها از دیدگاه خبرگان والیبال استان مازندران داشت. متغیر نداشتن تخصص وسابقه کار، بعضی از کارکنان والیبال استان مازندران با وزن نسبی 0/375 بیشترین اهمیت را در بخش ضعف ها از دیدگاه خبرگان والیبال استان مازندران دارا بود. موقعیت والیبال استان مازندران در واقع در قسمت (ST) قرار داشت. بنابراین برای توسعه والیبال استان مازندران باید از استراتژی حفظ و نگهداری استفاده کرد.کلیدواژه ها
برنامه ریزی استراتژیک، والیبال استان مازندران، AH, SWOTمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موانع مدیریتی اماکن ورزشی خصوصی سازی شده در شهر تهران
- بازطراحی سیاست گذاری ورزشی با رویکرد مشارکت محور: از ورزشکار تا سیاست گذار
- بررسی میزان شیوع آسیب های رشته میل گیری سنگین در ورزشکاران نخبه ورزش زورخانه ای ایران
- بررسی عوامل و راهکارهای موثر برتوسعه گردشگری منطقه آزاد کیش با تاکید بر جاذبه های طبیعی ورزشی
- نقش دخالت های سیاسی در انتصاب مدیران در فدراسیون های ورزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.