سال انتشار: 1396
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه
کد COI مقاله: NCCPM04_141
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 108
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله واکاوی خطاهای طراحی در شرکت های مهندسی، تبعات و راهکارها
چکیده مقاله:
در پروژه های ساختمانی، طراحان بیشترین اطلاعات مورد نیاز ساخت یک پروژه را از طریق طراحی تولید میکنند. بیشتر مسایل طراحی دارای محدودیتها و الزاماتی هستند که در صورت عدم رعایت و تامین نشدن آنها توسط طراحان، با خطای طراحی رو به رو هستیم. بنابراین تمامی پروژههای ساختمانی، در طول فرآیند طراحی خود دارای خطاهایی هستند که مدیریت آنها تاثیر بسزایی در موفقیت عملکرد شرکتها و پروژه خواهد داشت. از این رو لازم است تا این خطاها، عوامل ایجادکننده ی آنها و پیامدهایشان مطالعه گردند. از مهمترین پیامدهای خطا میتوان به افزایش زمان و هزینه ی ناشی از دوباره کاریها و اتلاف منابع اشاره کرد. از جمله مهمترین دلایل ایجاد این خطاها نیز فقدان هماهنگی لازم بین اعضای تیم طراحی و عوامل پروژه و ضعف جریان اطلاعات است. در این پژوهش سعی شدهاست تا با استفاده از مطالعات کتابخانه ای، ابتدا خطاهای طراحی شناسایی و طبقه بندی شوند. سپس به عوامل ایجاد کنندهی آنها و پیامدهایشان پرداخته شده است. در پایان نیز مجموعه ای از بهترین راهکارها به منظور مدیریت هر چه بهتر این خطاها ارایه شده است که یکی از موثرترین روشها، استفاده از مدلسازی اطلاعات ساختمان است.
کلیدواژه ها:
پیامدهای خطاهای طراحی، خطاهای طراحی، عوامل ایجاد خطاهای طراحی، مدیریت خطاهای طراحی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/717026/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غفوری، سیدپویان و حسینعلی پور، مجتبی،1396،واکاوی خطاهای طراحی در شرکت های مهندسی، تبعات و راهکارها،چهارمین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه،تهران،،،https://civilica.com/doc/717026
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، غفوری، سیدپویان؛ مجتبی حسینعلی پور)
برای بار دوم به بعد: (1396، غفوری؛ حسینعلی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی طراحی معماری براساس مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM
- روش های مدیریت مصالح ساختمانی در کاهش هزینه
- بررسی دوباره کاری های مربوط به کارفرما در پروژه های صنعت ساخت
- ارزیابی کاهش هدر رفت مصالح در پروژه های ساختمانی با مدل سازی اطلاعات ساختمان
- راهکار استفاده از فناوری اطلاعات در انبارداری نوین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.