ارزیابی خصوصیات مقاومتی، استقامت مارشال و مدول الاستیسیته مخلوط های آسفالتی متخلخل اصلاح شده با پودر لاستیک و سرباره آهن

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دوازدهمین سمپوزیوم پیشرفت های علوم و تکنولوژی کمیسیون چهارم:سرزمین پایدار یافته های نوین در مهندسی عمران و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: NCCESDR04_136
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 529
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی نظری نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران- خاک و پی، دانشکده عمران، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان

مجتبی قاسمی

عضو هیات علمی گروه خاک و پی، دانشکده عمران، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان

سیدمرتضی مرندی

دانشیار، دانشکده عمران، دانشگاه شهید باهنر، کرمان

چکیده

تحقیقات گذشته و تجزیه و تحلیل شیمیایی نشان داد که میزان مضر بودن سرباره آهن در محدوده مجاز هستند و می توان با خیال راحت در ساختن راه و بزرگراه استفاده نمود. از طرفی به دلیل توزیع دانه های لاستیکی در مخلوط باعث شکل پذیری قیر و در نتیجه شکل پذیری مخلوط می شودکه در نهایط عملکرد و کارایی مخلوط آسفالتی متخلخل را بالاتر می برد. پودر لاستیک و سرباره آهن به دو روش خشک و تر برای اصلاح مخلوط های آسفالتی استفاده می شوند که در این تحقیق برای اصلاح مخلوط آسفالتی از روش تر استفاده شد که همان اضافه کردن اصلاح کننده ها به قیر و اصلاح قیر بود. در این تحقیق برای نخستین بار از ترکیب دو ماده بازیافتی (پودر لاستیک((CR و پودر سرباره کوره آهن گدازی(((SSP با درصدهای متفاوت برای اصلاح قیر و آسفالت استفاده شده است. برای بررسی اثرات اصلاح قیر بوسیله CR و SSP آزمایش های استقامت مارشال و مقاومت فشاری تک محوری بر روی نمونه های قیر و مخلوط آسفالتی متخلخل انجام پذیرفت که با استفاده از نتایج آزمایش استقامت مارشال و روانی بدست آمده از این آزمایش نسبت مارشال محاسبه شد و نتایج گویای بهبود عملکرد مخلوط آسفالتی در مقابل پارامتر های مارشال بود و همچنین نتایج آزمایش مقاوت فشاری تک محوری منتج به بدست آمدن مدول الاستیسیته مخلوط آسفالتی متخلخل بود که اصلاح کننده ها تاثیر بسزایی بر روی افزایش مدول الاستیسیته داشتند.

کلیدواژه ها

پودر لاستیک، پودر سرباره آهن، پارامتر های مارشال، مدول الاستیسیته، آسفالت متخلخل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.