ارزیابی و تحلیل کارایی سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی تمرکز بر تاثیرات آن در حوزه مدیریت منابع انسانی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه
- کد COI اختصاصی: MEUCONF02_795
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 616
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی شریف، تهران
دانشیار، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی شریف، تهران
چکیده
محیط های کسب وکار جهانی، امروزه با فشارهای رقابتی متعدد و تقاضاهای متغیر مشتریان روبهرو هستند که آنها را به ایجاد راه حل ها ی سریع نیازمند مینماید. سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی در دو دهه گذشته توجه سازمانهایی را که به دنبال دستیابی به مزیتهای رقابتی و استراتژیک هستند، جلب کرده است. از طرفی افراد هر سازمان بزرگترین دارایی آن هستند و بهره گیری اثربخش از این دارایی، نقش موثری در دستیابی به مزیت رقابتی دارد بنابراین برنامه ریزی و مدیریت منابع انسانی جایگاه ویژه ای در سازمانها پیدا می کند . در این راستا ابزار مختلفی وجود دارد که ازجملهی آنها میتوان به پیاده سازی و استقرار سیستمهای اطلاعاتی اشاره کرد ازآنجایی که منابع انسانی بخشی از منابع سازمان و ازجمله مهمترین آنهاست، مدیریت منابع انسانی با فرایند برنامه ریزی منابع سازمانی در ارتباط قرار میگیرد این سیستم، اطلاعات مرتبط با نیروی انسانی را در پایگاه داده ذخیره میسازد و درنتیجه این اطلاعات میتواند به صورت کاملا انعطاف پذیری مورداستفاده قرار گیرد. ازآنجایی که ما همیشه به دنبال دستیابی به سطح بالا یی از عملکرد در استفاده از سیستم های اطلاعاتی هستیم، ارزیابی عملکرد سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی می تواند نقش مهمی در بهبود سازمان، کارا یی سیستم و اثربخشی نیروی انسانی داشته باشد. در این پژوهش ابتدا مباحث مرتبط به ارزیابی عملکرد سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی بررسی شده است. سپس شاخصهای مناسب و مهم در حوزه مدیریت منابع انسانی انتخاب و در آخر چارچوبی برای ارزیابی و تحللی این سیستمها با در نظر گرفتن 10 شاخص مهم در مدیریت منابع انسانی و به کارگیری شبکه عصبی معرفی میگردد.کلیدواژه ها
سیستم برنامهریزی منابع سازمانی،ERP،مدیریت منابع انسانی، ارزیابی عملکرد، شبکه عصبی مصنوعیمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.