مطالعه تطبیقی به منظور گذار بانک ها از بنگاه داری به سمت بانکداری مطالعه موردی بانک قوامین استان کهگیلویه و بویراحمد
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه
- کد COI اختصاصی: MEUCONF02_692
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1284
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت، دهدشت ، ایران.
گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت، دهدشت ، ایران.
چکیده
در طی چند دهه اخیر تعداد بانک ها و موسسات مالی بطور چشمگیری افزایش داشته اند و در این راستا علاوه بر ارایه خدمت های بانکی به کارهای اقتصادی می پردازند و ماهیت بانک را از دست داده اند و به سمت بنگاه داری روی آورده اند. این مطالعه با هدف بررسی مطالعه تطبیقی به منظور گذر بانک ها از بنگاه داری به سمت بانکداری در بانک قوامین صورت گرفته است. این مطالعه از نوع توصیفی- پیمایشی بوده و جامعه آماری را کلیه کارکنان بانک قوامین استان کهگیلویه و بویراحمد تشکیل می دهند که تعداد آنها 101 نفر بوده و تعداد 86 نفر بعنوان نمونه بوسیله جدول مورگان انتخاب شدند و پرسشنامه محقق ساخته که روایی آن توسط متخصصین حوزه بانکی تایید گردید و پایایی آن 0/82بدست آمد توزیع و نتایج بوسیله نرم افزارSPSS 23و آزمونt تک نمونه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها نشان داد در سطحP< 0.01 اثر شاخص های کلان اقتصادی بر مطالبات معوق بانک ها، ارتباط میان ساختار بازار و ضریب سودآوری در نظام بانکی ایران، بررسی رابطه بین رشد اقتصادی و بازده سهام بانک های پذیرفته شده در بورس، تاثیر گسترش سهم بانک های خصوصی در نظام بانکی بر مطالبات معوق سیستم بانکی و تاثیر نوسانات بازار سهام بر عملکرد بانک های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار بر گذر بانک قوامین از بنگاه داری موثر هستند.کلیدواژه ها
بانکداری بدون ربا ، بنگاه داری، بانک قوامین، سرمایه گذاری و اقتصادمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.