بررسی رابطه بین هویت شغلی و تحول سازمانی در کارکنان مطالعه موردی بانک سپه استان آذربایجان غربی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه
- کد COI اختصاصی: MEUCONF02_173
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1006
نویسندگان
دانشکده مدیریت، شاخه مهاباد، دانشگاه آزاد اسلامی، مهاباد، ایران
دانشکده پرستاری، شاخه مهاباد، دانشگاه آزاد اسلامی، مهاباد، ایران
چکیده
تحقیق حاضر با هدف بررسی رابطه بین هویت شغلی و تحول سازمانی در کارکنان بانک سپه استان آذربایجان غربی انجام پذیرفته است. برای این منظور هویت شغلی براساس نظریه دیلاس و تحول سازمانی براساس نظریه جان گاتر و پیتر دراکر تعریف و در این راستا یک فرضیه اصلی و پنچ فرضیه فرعی تنظیم گردیده است. جامعه آماری تحقیق حاضر کارکنان بانک سپه استان آذربایجان غربی میباشد که حجم کامل آن 524 نفر است. حجم نمونه آماری براساس رابطه کوکران 177 نفر برآورد و به روش نمونهگیری تصادفی طبقه ای انتخاب شده است. برای جمعآوری اطلاعات از نمونه آماری و به منظور پاسخگویی به سوالات تحقیقی حاضر، ازپرسشنامه هایی که با توجه به متغیرهای تحقیق و عملیاتی نمودن آنها تنظیم شده، استفاده گردیده که پس از سنجش روایی و پایایی و اطمینان از آن، در اختیار نمونه آماری قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل دادههای آماری از روشهای آماری توصیفی و استنباطی استفاده شده است. بدین ترتیب که برای طبقه بندی، تلخیص و توصیف داده های آماری از روش آماری توصیفی و در سطح استنباطی برای آزمون فرضیه های تحقیق از آزمونهای کلموگروف اسمیرنف، r پیرسون و رگرسیون تک متغیره استفاده گردیده است. نتایج حاصل بیانگر آن است که بین هویت شغلی و تحول سازمانی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و هویت شغلی به تنهایی میتواند 5 درصد از تغییرات تحول سازمانی را تبیین نماید. همچنین بین هویت موفق و تحول سازمانی نیز رابطه معناداری وجود دارد و هویت موفق 27 درصد از تغییرات تحول سازمانی را تبیین کند و بین هویت زودرس و تحول سازمانی هم رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و هویت زودرس 13 درصد از تغییرات تحول سازمانی را تبیین کند. اما بین هویت دیررس و تحول سازمانی و بین هویت مغشوش شانس و تحول سازمانی، هویت مغشوش مغشوش و تحول سازمانی رابطه معناداری وجود ندارد .کلیدواژه ها
هویت شغلی، هویت موفق، هویت زودرس، هویت دیررس، مغشوش - شانس، مغشوش - مغشوش و تحول سازمانیمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.