بررسی تاثیر عوامل موثر و تاثیر گذار بر بوجه ریزی عملیاتی در بانک ها وموسسات مالی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، کسب و کار و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MBACON01_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 429
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا پیرایش

استادیار دانشگاه زنجان، دانشکده علوم انسانی، گروه مدیریت و حسابداری

ولی الله کرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیرست بازرگانی

چکیده

بسیاری از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه دنیا در تلاشند نظام بودجه ریزی خود را در یک فرایند بهبود یا تغییر به یک نظام عملکرد محور یا عملیاتی که در آن ارتباط بین اعتبارات بودجه ای و عملکرد دستگاه های اجرایی شفاف و قابل درک است، نزدیکتر سازند و از این طریق پشتوانه اطلاعاتی معتبر و قابل اطمینانی برای تصمیمات بودجه ای دولت و مجلس فراهم آورند .مهم ترین اهداف دولت ها رسیدن به رشد اقتصادی و فراهم کردن خدمات عمومی و تحقق عدالت اجتماعی است. برای تحقق این اهداف باید وظایف دولت ها در کنار وظایف مردم و نهادهای غیردولتی مشخص گردد، ساختار دولت تعیین شود و برای تحقق اهداف برنامه ریزی شود. بودجه ریزی عملیاتی از جمله مقوله هایی است که در بیش تر کشورهای توسعه یافته مورد استفاده قرار می گیرد و کشور ما ایران نیز چند سالی است در جهت تغییر نظام بودجه ریزی خود از حالت سنتی به بودجه ریزی عملیاتی است . برای ایجاد این تغییر ابتدا بایستی برخی مشکلات موجود از سر راه برداشته شود که این امر خود مستلزم طی زمان می باشد . با توجه به اینکه برخی از وزارتخانه ها و سازمان های ایرانی در طی سال های 1393 و 1394 بودجه ریزی عملیاتی را محقق ساخته اند و این مهم در سال های آینده گستره بزرگتری از سازمان ها را در برخواهد گرفت و همچنین با عنایت به اینکه بانک های کشور در این امر پیشرو محسوب می شوند ، مانیز در این تحقیق به بررسی استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی، معایب، مزایا، موانع و راهکارهای آن در نظام بانکی پرداخته ایم . در ادامه این تحقیق به دو بخش نظری و کاربردی تقسیم شده است که در بخش اول همانند سایر تحقیقات به مبانی نظری پرداخته شده سپس در بخش دوم، اجرای بودجه ریزی عملیاتی به صورت کاربردی مورد بحث قرار گرفته و سایر مزایا و امکاناتی که این نوع بودجه ریزی به لحاظ عملی برای مدیران بانک به ارمغان آورده و به بهبود تصمیم سازی های آنان کمک خواهد کرد ارایه شده است .

کلیدواژه ها

بودجه، بودجه ریزی بر مبنای عملکرد(عملیاتی)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.