تدوین قوانین اخلاق محور درون سازمانی و توسعه کسب وکار الکترونیکی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: نخستین کنگره بین المللی حقوق ایران با رویکرد حقوق شهروند
  • کد COI اختصاصی: LAWICONF01_173
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 590
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه قناد

استادیار گروه حقوق دانشگاه علم و فرهنگ، تهران

احمدرضا معینی

کارشناس فناوری اطلاعات، کارشناس ارشد حقوق تجارت الکترونیکی، دانشگاه علم و فرهنگ، تهران

چکیده

در فضای مجازی انچه به توسعه کسب وکارو حفظ شهرت تجاری و برند شدن شرکت ها کمک می کند، اصول حاکمیتی است که بعنوان قوانین اخلاق محور توسط هیات مدیره در شرکت تدوین و اجرا شود. هدف از تدوین این قوانین که از اصول و کدهای اخلاقی است، ایجاد فضای اعتماد سازی است که در توسعه کسب و کار الکترونیکی ، شهرت و برند شدن نام تجاری و نام دامنه شرکت در فضای مجازی بسیار موثر است. نتیجه عملی حاصل از آن افزایش چشمگیر فروش کالا و خدمات و تمایز آنها از دیگر محصولات موجود در بازار است. در حقیقت شرکتهای برند غالبا برای توسعه کسب و کاروحفظ شهرت تجاری و برند ماندن در فضای مجازی از اینگونه قوانین اخلاق محور در درون سازمان خود استفاده می کنند. در پژوهش حاضر به اصول و کدهای اخلاقی که می توانند بعنوان قانون در یک سازمان تدوین گردد و اثر گذار بر توسعه کسب و کار،حفظ شهرت و برند سازی شرکت های فعال در حوزه کسب و کار الکترونیکی باشد، پرداخته شده است

کلیدواژه ها

تجارت/کسب وکار الکترونیکی، شهرت/ برند تجاری ، کارکرد/ حاکمیت شرکتی، قوانین اخلاق محور ، اصول/ کدهای اخلاقی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.