بررسی ارتباط بین توانمندسازی و کارآفرینی معلمین تربیت بدنی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO04_168
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 393
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته روشن

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

طاره خواجه بهرامی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت

سید محمد نیازی

استادیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

چکیده

هدف: هدف تحقیق حاضر بررسی ارتباط بین توانمندسازی و کارآفرینی معلمان تربیت بدنی شهر جیرفت بود. روش شناسی: روش پژوهش توصیفی- همبستگی است که به لحاظ هدف کاربردی و به لحاظ گردآوردی داده به شکل میدانی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق شامل تمامی معلمان تربیت بدنی مرد و زن شاغل در شهر جیرفت به تعداد 140 نفر 90 نفر مرد، 50 نفر زن بودند. روش گردآوری اطلاعات به دو صورت کتابخانه ای و میدانی است که با استفاده از ابزار پرسشنامه که شامل پرسشنامه کارآفرینی و پرسشنامه توانمند سازی اسپریتزر بودند، مورد بررسی قرار گرفته شد. همچنین روایی صوری و محتوایی تمامی پرسشنامه ها مورد تایید چند تن از صاحب نظران و اساتید گروه های جامعه شناسی و تربیت بدنی قرار گرفت. و پایایی پرسشنامه های کارآفرینی و توانمند سازی با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب برابر با 86 ، % 78 % محاسبه شد. تجزیه وتحلیل داده ها در دو سطح توصیفی و استنباطی مورد سنجش و ارزیابی قرار داده شد. یافته ها: یافته ها نشان داد که بین توانمندسازی و کارآفرینی ارتباط معنیداری وجود دارد،که این ارتباط برابر با 76 % r = میباشد و به این معنا هست که هر چه معلمان از نمره توانمند سازی بالاتری برخوردار باشند، در زمینه ی کارآفرینی موفقتر خواهند بود. نتیجه گیری: در نهایت میتوان گفت که یکی از راه های توانمندسازی معلمین تربیت بدنی مدیریت کارآفرین است. که ریسک پذیری مدیر کارآفرین یکی از نشانه های موفقیت مدارس است چرا که ریسکپذیری مدیر در خطرات و شکست های احتمالی به او قدرت تحمل میدهد که به فعالیت های ریسکی بالا بپردازد

کلیدواژه ها

کارآفرینی، توانمندسازی، معلمین تربیت بدنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.