سیستم های اجتماعی و مدیریت آموزشی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO04_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 477
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهناز زارعی

معاون دبیرستان هاجر شهرستان مرودشت

پریسا آریان نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، واحد مرودشت ، دانشگاه آزاد اسلامی ، مرودشت ، ایران

نعمت اله قیاسوند

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، واحد مرودشت ، دانشگاه آزاد اسلامی ، مرودشت ، ایران

چکیده

بدون تردید تصور جامعه بدون حضور سازمان های انسانی غیرممکن است . بسیاری از اندیشمندان و دانشمندان بر آنند که ارزش ها جایی به جز در تعامل انسان با محیط اجتماعی شکل نمی گیرد . در غالب همین تعاملات و تعارضات میان انسان و محیط اجتماعی است که ارزش ها خلق میشوند . سازمان اجتماعی دارای نظام اجتماعی گسترده و چندین موقعیتی باشد.رویکرد سیستمی نه تنها کمک می کند که مدیران دانش و معلومات خود را سازمان دهند بلکه آنها را قادر می سازد که در ارتباط با کار خود به روابط متقابل و پیوستگی های موجود میان عناصر و مولفه های سیستم سازمانی خود فکر کنند ، تفکر سیستمی، الگوهای کلی و پیچیده سازمانی را روشنتر ساخته ، کمک می کنند که آنها را به درستی افراد بشناسند. با توجه به اهمیتی که سازمانهای آموزشی در رشد و پیشرفت و تعالی جوامع دارند و اینکه توجه به شناخت ابعاد مختلف این نظام های اجتماعی می تواند به حل مسایل و و پیچیدگی ها و تعارضات موجود در سازمان های آموزشی یاری رساند و مدیریت آنها را آسانتر نماید و در جهت پیشرفت سازمان های اجتماعی مفید و موثر باشد اهمیت این پژوهش را توجیه می کند. در این مقاله سعی شد با روش توصیفی – کتابخانه ای ضمن بررسی سازمان به عنوان یک سیستم اجتماعی به بررسی این متغیر در مدیریت آموزشی پرداخته شد

کلیدواژه ها

سیستم اجتماعی، مدیریت آموزشی، سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.