بررسی تاثیر روانشناسی محیط بر کاهش استرس کودکان در طراحی اتاق کودک
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT03_667
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 885
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
هییت علمی رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زنجان
چکیده
کودکان بخش مهمی از جامعه مدرن بشری هستند.که در عصر جدید به دید سرمایه های آینده، توجه خاصی به آن ها نسبت به گذشته می شود. لذا در این بین معماری نقش قابل توجهی می تواند ایفا کند.اولین فضای قابل لمس برای کودک و اولین جامعه قابل درک برای او اتاق کودک می باشد.اطفال نمی توانند به خودی خود بر استرس کنترل داشته باشند و این امر اهمیت طراحی محیطی و معماری برای کودکان رادو چندان می کند. همچنین تاثیراتی که کودک از محیط خود می گیرد بر زندگی آینده و شکل شخصیت فردی و اجتماعی او تاثیر بسزایی دارد.این نوشته به دنبال پاسخگویی به این سوال است که تاثیر روانشناسی محیط در اتاق کودک بر اساس چه مولفه هایی شکل می گیرد و چه تاثیراتی بر خود کودک دارد این مقاله با مطالعات کتابخانه ای و اسناد به بررسی روانشناسی محیط و تاثیرات آن بر انسان و کودک پرداخته و به دنبال کاهش استرس محیطی و رفتاری کودکان می باشد.کلیدواژه ها
طراحی، کودک، اتاق کودک، استرس، روانشناسی محیطیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.