تحلیل پاسخ لرزه ای پرده آب بند سدهای مخزنی به روش زمین آمار
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT03_443
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 428
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی خاک و پی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک, اراک, ایران
گروه عمران, دانشگاه صنعتی اراک , اراک, ایران
چکیده
سد مخزنی جامیشان از نظر تقسیمات کشوری جزء استان کرمانشاه وازنظر حوزه آبریز ، بخشی از سرشاخه های حوزه رودخانه کرخه محسوب می شود. مختصات تقریبی این سد 34 درجه و 40 دقیقه عرض شمالی ، 47 درجه و 30 دقیقه طول شرقی می باشد. با توجه به قرارگیری سد مخزنی جامیشان برروی سنگ های درزه دار بررسی پرده آب بند ضروری است. متداول ترین روش برای تعیین ضریب نفوذپذیری سنگ های درزه دار ، انجام آزمون فشار آب موسوم به لوژان می باشد در ارزیابی لرزه ای پرده آب بند انفجاری نیز در حومه سد صورت گرفت. مهمترین اثرات ناشی از انفجار جدا شدن وخرد شدن ماده معدنی از کانسار، ارتعاش زمین، ایجاد امواج صوتی، پرتاب سنگ و ایجاد گرد وغبار ناشی از انفجار می باشد. بنابراین اصلی ترین پارامتر جهت ارزیابی و پیش بینی میزان خسارت ناشی از لرزش زمین در اثر انفجار، بیشینه سرعت جابجایی ذرات است. در بررسی اثرات تخریبی بر روی سازه ها در پیرامون، تعیین ثبت بیشینه سرعت جابجایی ذرات و تعیین الگوی تشعشع انرژی و ماهیت فرکانسی حاصل از انفجارهای به وقوع پیوسته می باشد که با استفاده از روش های آماری و ایجاد همبستگی بین داده های گمانه ها و داده های انفجار با مدنظر گرفتن در بخش های ساختگاه پرده آب بند توسط روش زمین آمار بررسی گردید.کلیدواژه ها
تحلیل پاسخ لرزه ای، گمانه، لوژان، انفجار، بیشینه جابجایی ذرات، زمین آمارمقالات مرتبط جدید
- مهر تجدد بر پیشانی شهر تهران خیابان اسماعیل بزاز (مولوی)
- زنان در فضاهای بی دفاع شهری: تحلیل جامعه شناختی نقش فضاهای بی دفاع شهری در امنیت زنان (مورد مطالعه: محله تهرانپارس)
- بررسی علل نارضایتی شهروندان از عملکرد شهرداری ها نمونه موردی شهر جدید صدرا
- مطالعه موردی نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری
- ایدئولوژی آرمان شهر وشهرهای اکولوژیک (مطالعه ی موردی: شهرستان شوش)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.