اثر فاصله افقی انکرها و قطر شمع های ناحیه تحتانی دیواره گودهای عمیق بر ضریب اطمینان

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: IACUT03_399
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 505
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدعلیرضا جمشیدی

کارشناس ارشد خاک و پی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد ، گروه عمران، نجف آباد ، ایران

صادق صادقی

عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد، گروه عمران، نجف آباد، ایران

چکیده

پایدارسازی دیواره ها با استفاده از روش نیلینگ و انکراژ از پرکاربردترین تکنیک ها می باشد. تاکنون مطالعات زیادی بر روی پارامترهای تاثیرگذار بر ضریب اطمینان – تنش ها - نشست ها و تغییرمکان ها برای هر یک از روش های مذکور صورت گرفته است ولی تحقیقات و مطالعات جامعی در خصوص راهکارهای صحیح و هوشمندانه جهت کاهش طول حفاری یا به عبارتی بهینه کردن طول حفاری انجام نگرفته است لذا چنانچه بتوان راهکارهایی در این زمینه ارایه داد آن را می توان گامی موثر در طرح و اجرای چنین پروژه هایی به شمار آورد. در این مقاله با استفاده از یک مطالعه موردی و به کمک مدلسازی عددی به معرفی تکنیک کنترل تغییرمکان های ناحیه تحتانی و اثر فاصله افقی انکرها و قطر شمع ها در این ناحیه بر وضعیت سطح گسیختگی بحرانی پرداخته شد. نتایج بیانگر آن است که فاصله بهینه انکرهای ناحیه تحتانی در حالت 0.3H برای دو ردیف فوقانی برابر 5/1 متر و برای ردیف تحتانی برابر 3 متر و در حالت 0.4H برابر 1/5 متر می باشد همچنین قطر بهینه شمع های این ناحیه برابر 1/5 متر می باشد که در این حالت مقدار ضریب اطمینان کلی در حد مجاز می باشد.

کلیدواژه ها

گودبرداری عمیق،کاهش طول حفاری، فاصله افقی انکرها ، قطر شمع ، تعادل حدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.