شناسایی پست های توزیع آسیب پذیر در برابر سیل و زلزله با کمک سیستم اطلاعات مکانی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی GIS در صنعت آب و برق
- کد COI اختصاصی: GISCONF04_098
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 521
نویسندگان
دفترمهندسی و نظارت شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان گرگان ایران
دفترمهندسی و نظارت شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان گرگان ایران
دفترمهندسی و نظارت شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان گرگان ایران
چکیده
وجود اطلاعات و دردسترس بودن آنها بخصوص در سازمانهایی که با حجم عظیم داده مواجه میباشند، امری ضروری می باشد. سیستم های اطلاعات مکانی (GIS) ابزاری جهت جمع آوری، سازماندهی و همچنین ایجاد زمینه مناسب جهت سهولت دسترسی به اطلاعات مکانی و توصیفی می باشند. پیاده سازی سیستم های اطلاعات مکانی در شرکت های توزیع جهت مدیریت اطلاعات همواره مدنظر مدیران و کارشناسان این صنعت بوده است.مخاطرات طبیعی به عنوان یکی از عوامل مهم پیش روی مدیران و برنامه ریزان سازمان ها و صنایع می باشد. سالانه حوادث طبیعی غیر قابل پیش بینی مانند سیل و زلزله در کشور رخ می دهد که درصد قابل توجهی از این حوادث در استان گلستان به وقوع می پیوندد که با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی می توان قبل از بروز بلایای مختلف، نیازهای مدیریت بحران را شناسایی کرد . در این مقاله سعی شده است تا با استفاده از اطلاعات مکانی و توصیفی ذخیره شده در سیستم اطلاعات مکانی راهکارهای مناسب جهت شناسایی پست های توزیع حساس و مناطق مستعد سیل و زلزله ارایه شود و راه کارهایی برای چنین شرایط بحرانی ارایه گردد.کلیدواژه ها
استان گلستان، پهنه بندی لرزه ای، سیستم اطلاعات مکانیGIS، مدیریت بحرانمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.