بررسی عوامل موثر بر شکستگی خطوط شبکه توزیع آب و اصلاح آن با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS در امور آبفای منطقه 3 شهر رشت
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی GIS در صنعت آب و برق
- کد COI اختصاصی: GISCONF04_070
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1115
نویسندگان
کارشناسی ارشد ژیومورفولوژی در برنامه ریزی محیطی ، مدیر پروژه GIS، آبفای شهری استان گیلان، رشت
دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک، مدیر دفتر مصرف و آب بدون درآمد، آبفای شهری استان گیلان، رشت
کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست گرایش آب و فاضلاب، کارشناس ناظر بر طرحهای آب، آبفای شهری استان گیلان، رشت
چکیده
با توسعه شهری برنامه ریزی نشده، افزایش جمعیت و تقاضای آب شرب، هدررفت آب در شبکه آبرسانی از چالش های اصلی در مدیریت آن می باشد. عدم وجود یک روش دقیق و قابل اعتماد در مدیریت سیستم حوادث، خسارات زیادی به شرکتهای آبفای شهری وارد میکند. هدف این پژوهش، تجزیه و تحلیل شکستگی در شبکه های توزیع آب منطقه سه رشت در سال 1395، برای مدیریت شبکه، بررسی میزان حوادث و اتلاف آب در سیستم توزیع و عوامل مرتبط با آن بر اساس GIS می باشد. برای تعیین شاخص نشت زیرساخت در منطقه، داده های مکانی، آماری جمع آوری، توسط نرم افزار GIS پردازش و سپس نسبت به تحلیل داده ها اقدام گردید. در این تحقیق مشخص شد، نرخ شکست در انشعابات برابر 2,9 و در شبکه توزیع برابر 1 می باشد. نتایج نشان دادند که لوله های PVC به علت فرسودگی از نرخ شکست بالاتری برخوردار هستند، لذا جایگزین سازی با لوله های پلی اتیلن برای شبکه توزیع و پلی پروپیلن برای انشعابات توصیه میگردد. همچنین با استفاده از آنالیز رگرسیونی نسبتی معکوس بین کاهش نرخ شکست با افزایش قطر وجود دارد. بنابراین میتوان با اصلاح طراحی شبکه و استاندارد سازی انشعابات، تا حدود زیادی از ایجاد حوادث کاست.کلیدواژه ها
شبکه توزیع آب. سیستم اطلاعات جغرافیایی(- (GIS شکستگی – منطقه سه شهر رشت –شاخص شکستمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.