بکارگیری معماری پارامتریک در طراحی معماری اسلامی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران،معماری،مدیریت شهری و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ENGIN01_152
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 773
نویسندگان
استادیار گروه معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ارومیه
دانشجوی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ارومیه
دانشجوی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ارومیه
چکیده
با وجود پیشرفت های اخیر در زمینه کامپیوتر و توسعه آن در بخش معماری، معماران توانسته اند طرح های پیچیده و نوآورانه راخلق کنند که پیش از این فکر کردن درباره آنها نیز بسیار سخت بود. کامپیوتر توانسته مشکل حل مسایل سخت معماری را حل کنند ودر مواقعی وظایف معمار را به عهده بگیرد. ولی این سوال مطرح است که آیا در آینده کامپیوتر جای معمار را خواهد گرفت و طراحی ها نیازی به وجود معمار به عنوان خالق اثر نخواهد داشت بحران دیگری که با وجود کامپیوتر برای معماری پیش آمده، جدا شدن بیش از پیش معماری از ریشه های خود، یعنی معماری سنتی است. و در این بین حلقه مفقودهای بین معماری سنتی ما و معماری امروز وجود دارد که برای پیدا کردن این حلقه مفقوده و اتصال این دو، معماری پارامتریک می تواند نقشی در اتصال این دو داشته باشد. هدف از این مقاله بررسی این مسیله است که معماری پارامتریک چگونه می توانذ نقش اتصال دهنده بین معماری سنتی ومعماری امروزی را بازی می کند. روش این تحقیق اسنادی و کتابخانه ای بوده و از نوع تحلیلی توصیفی و کاربردی می باشد.کلیدواژه ها
معماری، دیجیتال، پارامتریک، طراحی، نرم افزارمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.