بررسی میزان گرایش به اعتیاد در خانواده زنان معتاد و غیر معتاد
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: DSCONF04_260
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 450
نویسندگان
چکیده
اعتیاد به مواد مخدر به عنوان جدیترین مسیله اجتماعی ایران ، وجوه مختلف جامعه شناسی، روانشناسی، حقوقی و سیاسی و…. دارد. به عبارتی دیگر رابطه اعتیاد با مسایل اجتماعی ،ارتباطی دو جانبه است ،از یک سوء اعتیاد جامعه را به رکود و انحطاط میکشاند و از سوی دیگر پدیدهای است که ریشه در مسایل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه دارد. هدف این پژوهش مقایسه میزان گرایش به اعتیاد در میان خانوادههای زنان معتاد با زنان غیر معتاد است. روش انجام پژوهش حاضر از نوع پس رویدادی است. با توجه به محدودیتهای انتخاب نمونه از روش نمونه گیری گلوله برفی برای انتخاب خانوادههای زنان معتاد تعداد 100 نفر و برای انتخاب خانوادههای زنان غیر معتاد با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس تعداد 100 نفر انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات در این پژوهش، پرسشنامه میزان تمایل به اعتیاد بود .جهت تحلیل دادهها از روشهای آمار توصیفی )میانگین،انحراف معیار( و استنباطی )تی تک نمونه( استفاده شد. نتایج نشان داد میان گرایش به اعتیاد در خانواده زنان معتاد و غیر معتاد تفاوت معنی داری وجود دارد. در نتیجه فرضیه اصلی پژوهش تایید میشود. همچنین با مقایسه میانگینهای دو گروه مشخص میشود گرایش به اعتیاد در میان خانواده زنان معتاد بالاتر از خانواده زنان غیر معتاد میباشد، لذا میتوان نتیجه گرفت افراد خانواده زنان معتاد بیشتر در معرض خطر ابتلا به اعتیاد قرار دارند.کلیدواژه ها
تمایل به اعتیاد، عوامل محیطی، عوامل فردی، عوامل اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.