بررسی مقایسه ای روش های استخراج و جداسازی آنتی اکسیدان ها از چای
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: DSCONF04_141
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 830
نویسندگان
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز
چکیده
چای منبع غنی از کاتچین هاست که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی شان به عنوان دهنده های الکترون عمل کرده و باعث مهار رادیکال های آزاد می شوند. کاتچین های چای سبز در جلوگیری از برخی سرطان ها نظیر سرطان پوست و کبد و هم چنین در کاهش پیشرفت سرطان های سینه، معده و ریه نقش بسزایی دارند و به طور گسترده در مواد غذایی، دارویی و آرایشی به منظور افزایش ماندگاری محصول و بهبود سلامتی انسان استفاده می شوند. از این رو تقاضا برای کاتچین ها به طور قابل توجهی افزایش یافته و به دلیل خواص فراسودمندی این مواد و کاربرد آنها در تولید انواع محصولات، تحقیقات بسیاری در مورد روش های بهینه استخراج این آنتی اکسیدانهاصورت پذیرفته است. این ترکیبات به روش های متعددی طی چندین مرحله شامل آماده سازیtreatment برگ های چای، استخراج کاتچین ها از چای با استفاده از حلال، جداسازی کاتچین ها از دیگر ترکیبات استخراج شده و خشک کردن نمونه به منظور دستیابی به کاتچین استخراج شده ی خشک، استخراج و جداسازی می شوند. ما در این تحقیق به بررسی انواع روش های جداسازی و خالص سازی کاتچین ها و افزایش بازدهی استخراج آن ها خواهیم پرداختکلیدواژه ها
آنتی اکسیدان، استخراج، جداسازی، چای، کاتچینمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.