تحلیل حمله کرم چاله در شبکه های موردی و بررسی الگوریتم های پیشنهاد شده جهت تشخیص و مقابله با آن

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: DSCONF04_088
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 295
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید باسره

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار،دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

چکیده

تا کنون در شبکه های موردی حملات متعددی شناسایی شده است که قطعا یکی از مهمترین این حملات، حمله کرم چاله1 میباشد. در این نوع حمله و بر خلاف تمام حملات شناسایی شده در شبکههای موردی، دو گره مهاجم و به صورت همزمان خود را به محیط شبکه می رسانند. این دو گره مهاجم در اصل مخاصم2 و همکار هم میباشند که با قرار گرفتن در دو نقطه از شبکه و همچنین ایجاد یک تونل مجازی غیرقانونی میان خود، در هر بار درخواست مسیر کردن گره های مبدا و یا گره های همسایه، خود را نزدیک ترین مسیر به مقصد معرفی و پس ازجلب رضایت مبدا و دریافت بسته های اطلاعاتی جهت ارسال از مسیر خود آن ها را در حقیقت دزدیده و دچار تغییر و یا نابودی خواهند کرد. در این پژوهش سعی می شود که ابتدا به طور مفصل ساختار ماهیتی این نوع حمله در شبکه های موردی بررسی و پس از تحلیل نحوه فعالیت و عملکرد حمله کرم چاله در شبکه های موردی به بخشی از کارهای انجام شده در زمینه مقابله با این نوع حمله بسیار مهم اشاره شود.

کلیدواژه ها

حمله کرم چاله، تونل مجازی، شبکه های موردی، گره متخاصم، گره همکار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.