شناسایی اجزاء اسانس از گیاه Hypericum perforatum

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: همایش ملی یافته های نوین شیمی در صنعت پزشکی
  • کد COI اختصاصی: CHEMISTRYMED01_138
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1129
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم اخباری

دکترای تخصصی شیمی آلی

معصومه بابایی

کارشناس شیمی محض

چکیده

بررسی گیاهان جدید بومی از نظر ترکیب اجزاء کاربرد آنها و بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضدمیکروبی، کاربردهای پزشکی و کاربرد آنها در صنایع عطر سازی قابل توجه است با توجه به اهمیت گونه های مختلف این گیاه دارویی، به منظور تعیین میزان کمی و نوع ترکیبهای موجود در اسانس گیاه Hypericum perforatum اقدام به جمع آوری برگ و ساقه گیاه در فصل تابستان از کاشان گردید. سپس اسانس نمونه جمع آوری شده، به روش تقطیر با آب استخراج شده و ترکیبهای موجود در آن با استفاده از GC-MS جداسازی و شناسایی گردیدند. با توجه به نتایج بدست آمده، 26 ترکیب در اسانس مورد شناسایی قرار گرفت که 99/87 درصد اسانس را به خود اختصاص دادند. در میان ترکیبهای شناسایی شده به ترتیب ترکیبهای آلفا- پینن(73/47) ، نونان (6/10) ، میرسن (3/06) بالاترین مقدار را به خود اختصاص دادند.

کلیدواژه ها

اسانس - آلفا - پینن - Hypericum perforatum

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.