بررسی تاثیر بحران آب بر ارتباطات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ( استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری )
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر
- کد COI اختصاصی: CICEAUD01_1429
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 854
نویسندگان
کارشناس ارشد برنامه ریزی آمایش سرزمین
کارشناس ارشد مهندسی صنایع ( مدیریت سیستم و بهره وری )
چکیده
افزایش تنش میان اقوام در یک استان، درگیری ساکنان یک استان با استان دیگر، تغییر دیدگاه افراد نسبت به یکدیگر در کنار پرونده های مختلف قضایی تنها جزیی از مناقشاتی است که در سال های اخیر در ارتباط با آب به گوش می خورد. همچنین از بین رفتن راه های کسب معیشت و به دنبال آن کاهش توان اقتصادی منجر به مهاجرت از روستاها و شهرهای کوچک به کلان شهرها شده است. نبود امکانات زیربنایی مناسب و کافی برای پذیرش مهاجران جدید در کلان شهرها مشکل آب شرب، بزهکاری اجتماعی، فقر و کاهش سطح رفاه را به دنبال داشته است. کاهش منابع آب در سطح کشور مشکلات متعدد اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و سیاسی را به دنبال داشته است. اینکه این مشکلات باعث تاثیر معنادار بر ارتباطات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در میان دو استان چهارکحال و بختیاری و اصفهان میشوند مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از نظرات 60 کارشناس نشان داد که تاثیر معنادار را تنها می توان در ارتباطات سیاسی ملاحظه کرد. چرا که در مسایل اجتماعی و اقتصادی مردم این دو استان ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند و منافع آنها به یکدیگر وابسته است. اما چونکه ارتباطات سیاسی در سطوح بالای تصمیم گیری صورت می گیرد احتمال تاثیرپذیری بیشتری در نتیجه بحران آب دارد.کلیدواژه ها
بحران آب، چالش، چهارمحال و بختیاری و اصفهانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.