تاثیر جایگزینی هواده های عمقی به جای هواده های سطحی در فرآیند لاگون هوادهی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر
  • کد COI اختصاصی: CICEAUD01_1409
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 473
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد دلنواز

استادیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه خوارزمی، تهران

محمد سینا سرمدی

دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی عمران محیط زیست دانشگاه خوارزمی، تهران

مهدیه یزدانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران محیط زیست دانشگاه خوارزمی، تهران

امیرحسین صادقی

دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی عمران محیط زیست دانشگاه خوارزمی، تهران

چکیده

پژوهش حاضر از نظرهدف، کاربردی است که در نظر دارد تا کاربرد عملی هواده های عمقی را در صنعت آب و فاضلاب بررسی کرده و بر مبنای ماهیت و روش نیز می توان این مطالعه را در گروه تحقیقات توصیفی از نوع تحلیل اسنادی قرار داد که مبتنی بر شواهد برگرفته از مطالعه اسنادی است و عمدتا شامل اطلاعات، یافته ها و نتایجی است که توسط نویسندگان و پژوهشگران قبلی در حوزه مورد بحث فراهم گردیده اند و محققین در این راستا تلاش کرده اند که به درک و تحلیل نوشته های دیگران بپردازند. این پژوهش در راستای مقایسه هوادهی سطحی و عمقی و بررسی تاثیر جایگزینی هواده های عمقی به عنوان جایگزین هواده های سطحی در فرآیند لاگون هوادهی در تصفیه فاضلاب صورت گرفته است. در پژوهش پیش رو در وهله اول فرایندهای هوادهی در لاگونها بررسی و انواع روش های مربوط به هر یک بیان و سپس انواع هواده ها اعم از هواده های عمقی، مکانیکی سطحی و زیر سطحی و همچنین هواده های پمپی نحوه عملکرد و عوامل تاثیر گذار بر این هواده ها مورد بررسی قرار گرفته است که آگاهی از این امور می تواند موجب بهبود سطح علمی، آشنایی با پیشرفت های روز دنیا و درنتیجه بقاء و حیات بیشتر سازمان های مربوطه شود. در انتها نیز با بهره گرفتن از نتایج حاصل از سایر پژوهش ها مقایسه ای بین دو روش صورت گرفته است که نتیجه حاصل شده نشان می دهد استفاده از هواده های عمقی به جای هواده های سطحی کاهش حدود 78 / 19 درصد در انرژی مصرفی و در نتیجه صرفه اقتصادی، و افزایش راندمان شاخص های گوناگون سنجش آلودگی پساب را به همراه خواهد داشت که می توان آن را گامی موثر در راستای مدیریت درست و صحیح از منابع و ایجاد توسعه ی پایدار در صنعت آب و فاضلاب کشور دانست.

کلیدواژه ها

لاگون هوادهی، هوادهی سطحی و زیر سطحی، هوادهی عمقی، تصفیه فاضلاب، توسعه پایدار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.