شناسایی برنامه فیزیکی و بررسی ساختار نظام آموزشی آکادمی بانوان با رویکردی بر مهارت های ده گانه و کرامت انسانی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر
- کد COI اختصاصی: CICEAUD01_0817
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 399
نویسندگان
دانشجوی رشته مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان،
عضو هییت علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی زنجان
چکیده
در سال های اخیر در نظام آموزشی بحث پرورش کمی از اهداف خود فاصله گرفته است و نتایجی که باید از یک آموزش و پرورش مطلوب به دست آوریم رضایت بخش نیست. بغیر از سازمان آموزش و پروش که یک سازمان بنیادی و اصلی در یک جامعه می باشد و می تواند سیستم آموزشی خود را در جهت بهبود کیفیت آموزش تغییر دهد، می توان نبود فضاهای آموزشی استاندارد و همگون با شرایط فعلی جامعه را یکی از دلایل نارضایتی از بحث پرورش در آموزش و پرورش دانست. در این مقاله سعی شده است تا با شناخت مهارت ها و خصوصیات دختران ،برنامه ریزی کالبدی مناسبی برای آکادمی بانوان با توجه به استاندارد های فضایی، در نظر گرفته شود. روش تحقیق پژوهشی و مطالعه ای بوده است. اکثر فضاهای آموزشی در ایران که در حالت کلی یک مدرسه استانداردی می باشند از فضاهایی بسته و مجهز به نیمکت ها ی چوبی با رنگ های همیشگی و معمولی و فضاسازی های ساده و غیر مجذوب تشکیل شده اند و به افرادی که در این فضاها قرار می گیرند حس خستگی و تمایل نداشتن به تحصیل و یکنواختی را القا می نماید و شاید گاهی جمع های دوستانه و الهام گرفتن از طبیعت بهانه ای برای کنار آمدن با این فضا ها باشد . بنابر این به فضاهایی نیاز است که جمع بودن و گروهی بودن یکی از ارکان اصلی آن فضا باشد .این طراحی به عهده معماران این سرزمین می باشد که خود نیز در جامعه حضور دارند و از شرایط موجود آگاهند. در مدارس و فضاهای آموزشی، به فضاهایی نیاز داریم که در کنار زیبایی ، آسایش و کاربری بتوان با حفظ کرامت انسانی دخترانی تربیت کنیم که بتوانند در زندگی خودکارآمدی بسیار بالایی داشته باشند و بتوانند دربرابر مسایل پیش روبا قدرت تمام روبرو شوند و تصمیم صحیحی بگیرند.کلیدواژه ها
آکادمی بانوان، پرورش بانوان، مهارت های ده گانه زندگی، کرامت انسانیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.