مدلسازی و شبیه سازی کاهش تخریب پیش رونده با استفاده از تقویت کننده هایی روی بال تیرها
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر
- کد COI اختصاصی: CICEAUD01_0578
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 325
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، ساوه، ایران
دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، ساوه، ایران
چکیده
عموما اتصالات طراحی شده در سازه ها فقط به وسیله نیروهای خمشی بارگذاری شده اند و در برابر نیروهای کششی محوری بزرگ که در اثر تغییر مکان اعضا در آنها به وجود می آیند مقاومتی ندارد و جنبه مهمی که در اتصالات برای تخریب پیش رونده باید داشته باشد این است که توانایی انتقال بارهای کششی بزرگ را از یک تیر به تیر دیگر بر روی المان عمودی باربر حذف شده داشته باشد. سرعت اجرا و کیفیت ساخت، دو پارامتر مهم در زمانبندی و مدیریت ساخت پروژه های عمرانی می باشد لذا در راستای تحقق این هدف در اجرای سازه های فولادی، ساخت اعضای سازه ای به کارگاه های تخصصی ساخت اسکلت سپرده می شود. در این کارگاه ها با دقت و کیفیت بالا اعضا برش کاری و با جوش، سرهم بندی می گردد و در گام بعدی این اعضا به سایت اجرای پروژه ارسال گردیده تا به یکدیگر متصل شوند.کلیدواژه ها
سازه فولادی، تخریب پیشرونده، رفتار الاستیکمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.