بررسی و مقایسه ویژگی های بتن خودتراکم حاوی پلی پروپلین با بتن خودتراکم حاوی ذرات نانو سیلیس

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر
  • کد COI اختصاصی: CICEAUD01_0433
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 384
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سینا احمدی اسب چین

دانشجوی ارشد عمران دانشگاه آزاد اسلامی چالوس

محمد رضا محمدی شوره

چکیده

در دو دهه ی اخیر بتن خود متراکم، به عنوان یکی از دستاوردهای مهم صنعت بتن معرفی گردیده است. بتن خود متراکم با داشتن کارایی بالا بدون نیاز به ویبره تحت اثر وزن خود، متراکم می شود. هدف اصلی از انجام این پژوهش مقایسه و ارزیابی رفتار بتن خود تراکم حاوی الیاف پروپلین با بتن خودتراکم حاوی نانو سیلیس تعیین شده است. بتن به عنوان محصولی شناخته می شود که از اجزای مختلف جهت رسیدن به خصوصیات نهایی طراحی می شود. بتن پرمصرف ترین مصالح شناخته شده در مهندسی عمران است که روز به روز بر استفاده از آن افزوده می شود. در این میان از یک سو، با پیشرفت علم و تکنولوژی و پیدایش سیستم های پیچیده تر ساختمانی و از سوی دیگر با روند رو به گسترش ساخت و سازه های عمرانی در سطح کلان، نیاز به بکارگیری مصالح ساختمانی جدیدتر با کارایی بیشتر، محسوس می باشد. در این پژوهش مقاومت فشاری که بطور کلی به عنوان یکی ازمهمترین ویژگی های بتن سخت شده برای طبقه بندی بتن در آیین نامه های بین المللی می باشد بررسی شده است. مقاومت در حقیقت بوسیله نوع و نسبت پودر به علاوه نسبت آب به پودر، تعیین می شود. طبق پژوهش انجام شده نشان داده می شود که اضافه کردن نانو سیلیس، بیشتر از میکرو سیلیس باعث افزایش مقاومت در بتن می شود. نانو سیلیس مخلوط شده با بتن در دراز مدت باعث حفظ سلامت کارگران، بتن و محیط زیست می شود. نانو سیلیس همچنین می تواند باعث کاهش مصرف سیمان، بهبود کیفیت بتن و افزایش کارایی آن شودو با در نظرگیری فرضیه اصلی پژوهش، بتن خود تراکم حاوی الیاف پروپلین در مقایسه با بتن حاوی نانوسیلیس، دارای مقاومت های مکانیکی بیشتری می باشد.

کلیدواژه ها

بتن خودتراکم، الیاف پلی پروپلین، نانو ذرات سیلیس، خواص مکانیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.