بررسی عملکرد و نحوه اجرای صحیح آسفالت حفاظتی چیپسیل
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر
- کد COI اختصاصی: CICEAUD01_0328
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1264
نویسندگان
مدرس گروه عمران، موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند
دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، موسسه آموزش عالی مجازی غیرانتفاعی مهرالبرز
چکیده
کلیه روسازی ها پس از آنکه برای مدت معینی زیرعبور وسایل نقلیه قرار گرفتند دچار خرابی هایی می شوند. شدت و وسعت این خرابی ها بستگی به مشخصات مصالح و ضخامت لایه های روسازی، حجم ترافیک، شرایط جوی و توپوگرافی منطقه ای دارد، که راه از آن عبور می کند. انتخاب نوع و روش بهسازی و احیای رویه های آسفالتی و شنی علاوه بر اهمیت راه ( نوع روسازی، حجم ترافیک ) و ... بستگی به وضعیت روسازی در زمان بررسی و ارزیابی آن دارد. صرف نظر از مسایل اقتصادی و اعتباری اختصاص یافته به منظور بهسازی روسازی ها، در نگرش فنی انتخاب نوع و روش بهسازی روسازی یک راه، تابع کمیت، کیفیت و گستره خرابی های روسازی با توجه به علل بوجود آمدن آنها می باشد. تعمیر و نگهداری، ضرورری ترین و در عین حال متداول ترین روش در حفظ عملکرد دراز مدت روسازی های آسفالتی می باشد. یکی از مهمترین متد در نگهداری پیش گیرانه استفاده از انواع آسفالت های حفاظتی می باشند. از جمله این آسفالت ها می توان به اسلاری سیل، چیپ سیل ها، فاگ سیل و میکروسرفیسینگ اشاره نمود. لذا این تحقیق از بین آسفالت حفاظتی چیپ سیل را بطور کامل تشریح نموده، مواد تشکیل دهنده و شیوه ساخت و اجرای صحیح آنها را براساس توصیه استانداردهای کشورهای اروپایی به تفصیل بیان می کند.کلیدواژه ها
آسفالت حفاظتی، چیپ سیل، نگهداری پیش گیرانهمقالات مرتبط جدید
- کاربردها و ویژگی های بتن الیافی (FRC)
- کاربردهای کامپوزیت های پلیمری تقویت شده با الیاف FRP در مهندسی عمران
- اهمیت نانوتکنولوژی در مهندسی ساختمان (مطالعه موردی: تاثیر نانوسیلیکا بر ویژگیهای مکانیکی بتن )
- بررسی عملکرد الگوریتم بهینه سازی ملخ بهبود یافته در حل مسائل بنچمارک ریاضی
- بررسی تاثیر فولاد با تنش حد تسلیم پایین بر رفتار دیوارهای برشی فولادی متشکل از دوبل ورق موج دار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.