نیازسنجی شناخت راهکارهای بهبود مدیریت ریسک های پیاده سازی مدل سازی اطلاعات ساختمان ( BIM ) در صنعت ساخت وساز
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر
- کد COI اختصاصی: CICEAUD01_0090
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1361
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته مدیریت پروژه و ساخت، موسسه آموزش عالی مهرالبرز، تهران ایران،
استادیار، رشته مهندسی و مدیریت ساخت، موسسه آموزش عالی مهرالبرز، تهران ایران،
دانشجوی دکتری مدیریت پروژه و ساخت، دانشگاه تهران، تهران ایران
چکیده
تعدد ذینفعان پروژه یکی از پیچیدگی های ابر پروژه های ساختمانی است که باعث افزایش ریسک و چالش های بسیاری در این پروژه ها گردیده است مدیریت ذینفعان نیازمند ارتباط روشن و همکاری متقابل بین اعضای تیم پروژه است. برای دستیابی به یک محیط یکپارچه، به یک مدل چندبعدی هم جانبه اطلاعات نیاز داریم. یکی از مبانی اساسی مدل سازی اطلاعات ساختمان همکاری یکپارچه ذینفعان مختلف در فازهای گوناگون چرخه عمر پروژه است که می توانند اطلاعات مدل ها را وارد نمایند، ویرایش و یا به روزرسانی کنند. پیاده سازی مدل سازی اطلاعات ساختمان در ایران به دلیل تبعیت از ساختار سنتی موانع و ریسک هایی همچون مشکل در تغییر ساختار سازمان، امتناع از کارکنان باتجربه برای یادگیری و استفاده از روش های جدید و مشکل تغییر درروند طراحی و ساخت وساز بر سر راه خود دارد. هدف از این تحقیق نیازسنجی شناخت راهکارهای بهبود مدیریت ریسک های پیاده سازی مدل سازی اطلاعات ساختمان ( BIM ) در صنعت ساخت وساز است. بدین منظور با استفاده از مطالعات کتابخانه ای، ریسک های پیاده سازی مدل سازی اطلاعات ساختمان در دنیا مطالعه و طبقه بندی شده است و به صورت کیفی تجزیه وتحلیل شدند. انتظار می رود نتایج این تحقیق کمک کند ریسک های پیاده سازی مدل سازی اطلاعات ساختمان بیشتر مورد توجه قرار گرفته، امکان توسعه بیشتر مدل سازی اطلاعات ساختمان در ایران فراهم گردد و جلوی بسیاری از دوباره کاری ها و افزایش زمان و هزینه در پروژه های ساختمانی گرفته شود. شناخت این ریسک ها می تواند به ذینفعان پروژه کمک کند تا با مدیریت صحیح این ریسک ها چالش هایی که بر سر راه پیاده سازی مدل سازی اطلاعات ساختمان وجود دارد برداشته شود و پیاده سازی این فناوری در سطح تعالی خود در ایران صورت پذیرد.کلیدواژه ها
ریسک های پیاده سازی، مدل سازی اطلاعات ساختمان، مدیریت ریسک، صنعت ساخت و سازمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.