چالش های مدیریت ریسک در ایران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس سالانه پژوهش در علوم انسانی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ACHSCONF01_141
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1608
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت بیمه دانشگاه پردیس فارابی تهران
چکیده
در جهان کنونی که در هرلحظه شاهد پیدایش و پیشرفت تکنولوژی های نوین هستیم وجود مدیر در هر فرآیندی الزامی است.با عبور از دوره سنتی و پاگذاشتن به عصر صنعتی سازمانها نیازمند تغیر و تحول در شیوه مدیریت هستند . ارکان اصلی و تشکیل دهنده یک سازمان ؛ نیروهای انسانی آن هستند که در شکل گیری و جایگاه سازمان در جامعه نقش بسزایی دارند و بدیهی است که شناخت و به کارگیری صحیح نیروها ، باعث افزایش بهره وریمی شوند . در سازمان های کوچک که به حالت سنتی مدیریت می شوند ، موضوع صف و ستاد دیده نمی شود اما در سازمانهای بزرگ و پیچیده موضوع صف و ستاد به وضوح دیده می شود . هر چه سازمانی بزرگ تر و پیچیده باشد ؛ بیشتر درمعرض ریسکهای جدید قرار می گیرد که برای مواجهه شدن با این ریسکها و رفع آنها ، نیازمند مدیریتی کارآمد و متخصص هستیم . مهمترین مسیله صاحب نظران و تحلیل گران در این دوره که دوره ای کاملا رقابتی است ، چالش های مربوط به مدیریت ریسک است که آیا سازمان قادر به مهار کردن آنها می باشد یا خیر بطور کلی اگر توانایی و درک چرایی برای افراد موجود باشد آنگاه امکان پیش بینی و کنترل بیشتر وجود دارد . توانمندی تاثیر زیادی بر کارایی و اثربخشی مدیریتی و سازمان دارد . هر سازمانی باید دارای یک مزیت رقابتی خاص باشد ، مدیر باید خلاق باشد و قادر به ایجاد ایده های کارآمد و اخذ تصمیمات اثربخش در سخت ترین شرایط باشد .کلیدواژه ها
ریسک ، مدیریت ریسک ، فرآیند مدیریت ریسک ، چالش ها ، برنامه ریزی ، کنترلمقالات مرتبط جدید
- بررسی مدل جهتگیری ارتباطی خانواده، سرزندگی تحصیلی و خودتنظیمی شناختی دانش آموزان
- اثربخشی شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی بر عالئم افسردگی در زنان متقاضی طلاق
- اثربخشی زوجدرمانی شناختی رفتاری بر عالئم افسردگی و کیفیت زندگی زنان آسیب دیده از خیانت زناشویی
- پیشبینی رضایت از زندگی بر اساس طرحواره های ناسازگار اولیه و مسئولیت پذیری در دانشجویان دانشگاه آزاد همدان
- افزایش دقت و تمرکز در کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.