بررسی مقایسه مدلهای مخاطره بادیدگاه سنتی پیش بینی ورشکستگی دربورس اوراق بهادارتهران بااستفاده ازرگرسیون لجستیک
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس سالانه پژوهش در علوم انسانی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ACHSCONF01_037
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 398
نویسندگان
دانشگاه پیام نور
چکیده
تحقیق حاضر به بررسی مدلهای مخاطره با دیدگاه سنتی پیش بینی ورشکستگی در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از رگرسیون لجستک پرداخته است . جامعه آماری این پژوهش شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران است. در این پژوهش برای برازش الگوهای پیش بینی ورشکستگی نیاز به اطلاعات دو گروه شرکتهای ورشکسته و غیر ورشکسته وجود داشت. به علت عدم دسترسی به اطلاعات دقیق صورتهای مالی شرکتهای ورشکسته و غیر ورشکسته خارج از بورس اوراق بهادار تهران جامعه آماری این پژوهش از میان شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران گزینش شده است که تعداد آن در سال 90 به تعداد 450 شرکت می باشد. همچنین در این پژوهش نمونه آماری مساوی جامعه آماری اتخاذ شده است. روش تحقیق: از نظر هدف، این پژوهش از نوع پژوهش کاربردی است و از لحاظ جمع اوری اطلاعات کتابخانه ای و میدانی می باشد چون این پژوهش به جنبه کارایی مدلهای پیش بینی ورشکستگی می پردازد، بنابراین نتیجه آن کسب دانشی است که راهنما و دستورالعملی برای فعالیتهای علمی خواهد بود. از نظر روش وماهیت نیز،این پژوهش از نوع پژوهش همبستگی میباشد. در این پژوهش به مقایسه توانایی مدلهای مخاطره بر مبنای اطلاعات حسابداری، مدلهای مخاطره برمبنای اطلاعات بازار ، مدل امتیازی ، مدل ادعای مشروط برای پیش بینی ورشکستگی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در قلمرو زمانی 1390 تا 1393 پرداخته شد. که در نهایت به تایید فرضیات پژوهش منجر گردید.کلیدواژه ها
مدلهای مخاطره، ورشکستگی، شرکت، بورسمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر بخشی آموزش غنی سازی روابط زوجین در کاهش مشکلات زناشویی زوجین شهر بوشهر
- نقش عوامل اجتماعی، ورزش، و هنر در بازتوانی زنان مطلقه قربانی خشونت خانگی و اعتیاد
- خودتنظیمی در بزرگسالان مبتلا به اختلال انفجاری متناوب و سابقه اقدام به خودکشی یک مرور نظام مند
- آسیبهای اجتماعی و آموزشی در نظام آموزشی و روش های پیش بینی و پیشگیری
- نظامهای آموزشی و مدیریت آسیبهای اجتماعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.