رسانه اجتماعی و اثرات آن بر سیستم های فردی و اجتماعی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: فصلنامه روزنامه نگاری الکترونیک، دوره: 3، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_EJR-3-1_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 401
نویسندگان
سرپرست روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و دانشجوی کارشناسی ارشد مطالعات فرهنگی و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
در این مقاله بر آنیم تا تاثیرات احتمالی رسانه اجتماعی را هم بر افراد و هم بر جامعه در قالب یک کلیت مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم. در وهله نخست، پیش از آنکه به تدقیق در جنبه های انتخاب شده اشکال جدید تعامل مجازی بپردازیم، وضعیت کنونی رسانه اجتماعی را در چارچوب حقایق و آمار و ارقام مربوط به آن روشن می سازیم. با تمرکز و تاکید ویژه ای بر یافته های اخیر تحقیق در حوزه عصب شناسی، سوالی که متعاقبا باید در این زمینه پاسخ داده شود این است: مغز ما به چه نحو با اشکال جدید تکنولوژی های اطلاعاتی روبرو شده و تبعات احتمالی آن در رفتار اجتماعی ما چیست دامنه گسترده ای از تفاسیر مختلف و مرتبط با سودمندی رسانه اجتماعی در قالب منبع قدرتمند ارتباطات و یادگیری وجود دارد. با بررسی و سنجش مزایا و معایب متعدد در این جهت و با تاکید بیشتر بر جزییات، نگاه عمیق تری به کنترل مسیولیت در قبال رسانه اجتماعی خواهیم داشت. این تحلیل و سنجش در دو سطح انجام می شود: 3.شکل جامع اطلاعات و ابراز دیدگاه ها نسبت به رسانه اجتماعی و تاثیر آن بر سیستم های اجتماعی 2.شکل فردی مشارکت و تاثیر ویژه رسانه اجتماعی بر رفتار اجتماعی فرد اثرات رسانه اجتماعی در دو سطح مذکور در یک تصویر جامع با هم تلفیق خواهد شد. بنابراین در قالب نتایج اصلی این بررسی می توان گفت: -رسانه اجتماعی بر مغز انسان و به تبع آن بر کیفیت زندگی او اثر می گذارد، -احساسات نقش مهمی در ارتباطات انسان ایفا می کند، سوای مزایای شناخته شده رسانه اجتماعی، باید گفت که تهدید ها و خطرات جدی برای افراد - و اجتماع به همراه داشته، بنابراین باید به دنبال تعامل معقول و آگاهانه ای با رسانه اجتماعی بود.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.