بررسی تاثیر ارتباطات ،امنیت ،اعتماد ،درک و شناخت مشتریان بر بهبود کیفیت خدمات در دستگاههای دولتی با رویکرد فصل دوم قانون مدیریت خدمات کشوری (مورد مطالعه سازمان تامین اجتماعی استان تهران)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات مدیریت و حسابداری، دوره: 2، شماره: 4
  • کد COI اختصاصی: JR_JMSA-2-4_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 393
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا حبیب زاده

دانشجوی رشته ی مدیریت منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

جواد محرابی

استادیار دانشگاه و عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

چکیده

کیفیت تعاریف متعددی دارد، ولی نکته مهم در بحث کیفیت،در خصوص اندازه گیری یا سنجش آن است، که این امر به دلیل ذهنی بودن کیفیت برای مشتریان و مصرف کنندگان ،بسیار مشکل است.زیرا استفاده کنندگان از خدمات،کیفیت را براساس عوامل مختلفی از جمله برداشت آنها از مهارت و تبحر ارایه کنندگان خدمت،میزان معلومات خودشان،تجارب قبلی استفاده از خدمت،تجارب دوستان و آشنایان،برداشت و تلقی آنها از محیط و فضای مراقبت و ارزشهای شخصی ، تعیین می نمایند .این تحقیق درباره بررسی عوامل موثر بر بهبود کیفیت خدمات در دستگاههای دولتی با رویکرد فصل دوم قانون مدیریت خدمات کشوری با احتساب ماده نوزدهم در سازمان تامین اجتماعی استان تهران می باشد. و هدف اصلی این تحقیق بررسی شاخص های بهبود کیفیت خدمات در سازمان تامین اجتماعی استان تهران می باشد. این تحقیق از نوع پیمایشی و کاربردی می باشد. روش گردآوری اطلاعات بصورت میدانی می باشد.ابزار گردآوری اطلاعات بصورت پرسشنامه ای می باشد. در این تحقیق ابتدا شاخصها شناسایی شدند. و فرضیات تحقیق نیز بر اساس این شاخصها طراحی گردید. و در نهایت با استفاده از تکنیکهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. و تمامی فرضیات مطرح شده به اثبات رسیدند.

کلیدواژه ها

ارتباطات ، امنیت، اعتماد، درک و شناخت، ماده نوزدهم قانون خدمات کشوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.