تاثیر پارامتر حداقل درجه پشتیبانی بر کارایی الگوریتم کشف قواعد پیوستگی

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دومین کنفرانس داده کاوی ایران
  • کد COI اختصاصی: IDMC02_073
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1121
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهران منصوری

چکیده

یکی از تکنیکهای داده کاوی، کشف قواعد پیوستگی است که شامل دو مرحله استخراج مجموعه فقره های مکرر و استخراج قواعد قوی می باشد از آنجایی که مرحله استخراج مجموعه فقره های مکرر فرآیندی محاسباتی با عملیات I/O زیاد است. الگوریتم های مختلف کشف قواعد پیوستگی هر کدام به نوعی سعی در بهینه کردن سرعت اجرای این فرایند دارند. بنابراین یکی از مهمترین فاکتورهایی که می توان براساس آن ، الگوریتم های مختلف را مقایسه کرد زمان اجرا می باشد. در این مقاله با مقایسه دو دسته از الگوریتم های کشف قواعد پیوستگی یعنی آلگوریتم های پایین به بالا و الگوریتم های بالا به پایین و همچنین با بررسی تاثیر پارامتر حداقل درجه پشتیبانی بر کارایی الگوریتم ها، خواهیم دید از این پارامتر به عنوان یکی از ورودیهای فرایند استخراج مجموعه فقره های مکرر، می توان در انتخاب الگوریتم مناسب نیز کمک گرفت از هر کدام ازاین دو دسته آلگوریتم ها یک الگوریتم پیاده سازی گردیده است که تاثیر پارامتر مزبور بر زمان اجرای الگوریتم ها در نتایج آزمایشات عملی قابل مشاهده است.

کلیدواژه ها

کشف قواعد پیوستگی، درجه پشتیبانی، درجه اطمینان ، مجموعه فقره های مکرر، قاعده قوی، رویکرد پایین به بالا، رویکرد بالا به پایین

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.